2777
2789
عنوان

دوس پسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 113 پست
شما کل پیاممو خوندی؟ قصدمون جدیه

بابا من ازدواح کرده بودم بازم روم نمیشد آدم غرورش نمیزاره 

البته از یه جایی به بعد که برای من خزید نمیکرد برای خودش میخرید دیگه روم میشد خرج روی دستش بزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده زر میزنم فقط 🤣🤣ن ولی جدی، پنجشنبه میخایم بریم شهربازی قبلش بگم بریم کتاب فروشی کتابمو بگیرم؟ ...

با تعارف البته قبول کن..جوری هم نشون بده ک یادت نبود و یهو وسط راه بگو عه بریم کتابمو بگیرم یادم رفته بودو ایناااا

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

بابا من ازدواح کرده بودم بازم روم نمیشد آدم غرورش نمیزاره البته از یه جایی به بعد که برای من خزید نم ...

اره

عه جدی؟ پس راسته میگن خرج نکنی پررو تر میشه🤦🏻‍♀️

ارهعه جدی؟ پس راسته میگن خرج نکنی پررو تر میشه🤦🏻‍♀️

اره من توی خرید های عروسی همش رعایت میکردم جاریم کلی خریده بود 

اخرش گفتن این حالیش نیست 

بعد من پدرم گفت من وضعم خوبه و خیلی از خرج هارو گردن گرفت بعدا دیگه خرجی برام نمی‌کردند میگفتن به بابات بگو بخره

ای دختر امشب گوشیم هنگ هنگام اشتبا نوشتم ویرایش کردم دوباره ببین😂🤦🏻‍♀️

دخترچطوریییی

دیشب گفتم من لبوبو میخام خیلی دوسش دارم🤣🤣🤭

گف صبرکن 

بعد اف شد اومد دوباره 

گف سفارش دادم

🥲🥲🥲💅🏻🤣

لبوبو رو نصف کنیم؟

دخترچطورییییدیشب گفتم من لبوبو میخام خیلی دوسش دارم🤣🤣🤭گف صبرکن بعد اف شد اومد دوباره گف سفارش داد ...

عجب پسر خفنیییی😂😂😑ولی خیلی مستقیم و یهو گفتی ها.. مگه نگفتم عجله نکن دخترر..مبارکت عزیزم

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

خب عزیزم خیلی داری اشتباه میکنی پررو باش بگیر ازش وقتی میخواد واست یه چیز بخره چرا مقاومت میکنی بعدا ...

اره درست میگی 

یسوال ؟

الان من ۴ ۵ روزی میشه ی کتابی میخام بگیرم 

همون روزش داداشم تصادف کرد و.. 

نشد ک برم بگیرم 

تاالان ۵ ۶ بار گفتم ک ناراحتم کتابه رو نگرفتم و باید زودتر بگیرم و .. و اون ۱۰۰بار گفته ک من واست میگیرم و واقعا ۱۰۰بار گفته اسم کتابو بگو فقط و

پست میکنم حتی(فاصله خونه هامون نیم ساعته حالا) و ..

من حتی جواب حرفشو یا پیامشو نمیدادم ک میگف پست میکنم و میارم واست و اسم کتابو بگو و..

الان بهش بگم کتابه رو بگیره واسم؟

چطور بگم؟؟🥲🥲