2777
2789
عنوان

🙁حالم بده

349 بازدید | 12 پست

چرا من هر کاری میکنم دلم به شوهرم راضی نمیشه از هیچیش خوشم نمیاد و دوست ندارم دیگه دارم دیونه میشم حالم خیلی بده یه وقتایی مثل الان اینقد بغض میکنم که نفسم بالا نمیاد بگید بمن دیونه شدم چم شده چرا نمیتونیم باهم خوش باشیم اصلا کنار نمیاییم باهم

ازدواج کردی یا عقدی؟

سنتی بوده یا دوست بودین 

چرا از لحاط چهره یا اخلاق 

🤔

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردی یا عقدی؟ سنتی بوده یا دوست بودین  چرا از لحاط چهره یا اخلاق   🤔

سنتی بوده الانم یه دختر ۴ ساله دارم خیی اخلاق بچم بد شده عصبیه زود جوشه ناراحته من هرکاری میکنم اخرش مثل بی ادبی سگ پاچه میگیره

نمیدونم از چی بگم اینقد تو این ۷ ساله اذیت شدم که فکر کردن بهشونم حالمو بد میکنه فقط دلم میخواست بچه نداشتم طلاق میگرفتم یا فکر میکنم اگه بچه نداشتیم اینقد زندگیم بد نبود

سنتی بوده الانم یه دختر ۴ ساله دارم خیی اخلاق بچم بد شده عصبیه زود جوشه ناراحته من هرکاری میکنم اخرش ...

چرا عزیزم اخلاق بچتون بده ؟

بچه ۴ ساله چرا باید عصبی باشه 

نکنه کم خونی داره؟

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜

قبلا شوهرتونو دوس داشتین ؟با علاقه بهش ازدواج کردین؟

کاری کرده ناراحتتون کرده ؟؟؟

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜
قبلا شوهرتونو دوس داشتین ؟با علاقه بهش ازدواج کردین؟ کاری کرده ناراحتتون کرده ؟؟؟

تا حدودی قبلا دوسش  داشتم الانم میگم تضاد دارم هر حسی که دارم حس مقابلشو دارم

شرایطتون سخته اما

سعی کنین بیشتر وقت با شوهرتون بگذرونین بازی کنین بازی فکری پانتومیم برج هیچان دخترتونم شرکت بدین محیط شاد درست کنین بدون توجه ب حساتون 

برین بیرون دخترتونو تو روزایی ک کاری ندارین ببرین پارک محبت زیاد کنین ازش نظر بخواین 

باور کنین تو خوشی علاقه اتون و حس محبت بینتون بیشتر میشه 

براتون دعا میکنم قشنگم