2777
2789
عنوان

حساس شدن سینه

89 بازدید | 3 پست

حساس شدن نوک سینه از نشانه های بارداریه ؟

دو شبه اطراف و نوک سینم یه حالیه مور مورم میشه انگار گز‌گز می‌کنم یه هواهم احساس سنگینی می‌کنم خیلی کم اما درد تو سینه فقط خیلی نا محسون از زیر بغلام دارم فقط یه حالیم از اون ناحیه نوک سینه و دورش مثل سیخ شدن مو به تن وقتی اینطور میشم نوک سینه هم سفت میشه و دست که میزنم بدتر میشه تو اقدامم و اگه باردار باشم اواسط هفته سوم امکان بارداری هست کسی اینطور بود و باردار بوده باشه؟

سلام عزیزم سینه درد و تورم‌ش از علائم مشترک قبل پریودی و اوایل بارداریه ولی یه فرقایی داره. سینه درد بارداری یکم بیشتره و سنگینی بیشتری حس میکنی درد مبهم و پیدا شدن رگ های آبی یا سبز روی سینه. حالا بازم فرق سینه درد بارداری و پریودی رو سرچ کن ولی منم سینه درد دارم و دلم به همین خوشه انشالله که هرچی خیره برا دوتامون رقم بخوره 

سلام عزیزم سینه درد و تورم‌ش از علائم مشترک قبل پریودی و اوایل بارداریه ولی یه فرقایی داره. سینه درد ...

انشالله عزیزم 

منم دقیقا مثل شمام از اونجایی که این حالی که دارم زمین تا آسمون با سینه درد پریودیم فرق داره و خیلی مونده تا تایم پریم یکم امیدوارم کرده اما کی میدونه شایدم توهم حاملگی زدم ذهن ادم خیلی قدرتمنده کافیه یکم بهش پرو بال بدی🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم منم دقیقا مثل شمام از اونجایی که این حالی که دارم زمین تا آسمون با سینه درد پریودیم فر ...

آره ولی خوب باور کن ماه قبلیم خیلی تلقین کردم به خودم که باردارم ولی تلقین باعث بروز علائم نمیشه توکل به خدا