اهوو1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 587 عنوان سوتی میدممم😂 94 بازدید | 7 پست سلامممن خیلی سوتی میدم همه جا خیلی آدم استرسی هستمسوتیای وحشتناک😂ازدواج کردم و از برخورد با خانواده شوهر خیلی میترسمنمیدونم چطور رفتار کنم تو هر موقعیت چه چیزی باید بگم و…همش نگرانم ی چیزی از دهنم بپره😂برا همین خیلی استرس میکشم 1404/06/10 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2958 ریلکس باشسکوت کن لازم نیست ک یکسره حرف بزنیدر صورت لزوم بااحترام حرف بزن قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
اهوو1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 587 ریلکس باشسکوت کن لازم نیست ک یکسره حرف بزنیدر صورت لزوم بااحترام حرف بزن سعی میکنم کم حرف بزنم😂😂اخه اگه حرفم نزنی باهاشون ناراحت میشن فک میکنن خودمو میگیرمی جاری دارم خیلی باهاشون گرم میگیره سر این قضیه خیلی باهاش خوبن ولی با من نه🫠چون تو همه جمعا ساکت ی گوشه میشینم
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2958 سعی میکنم کم حرف بزنم😂😂اخه اگه حرفم نزنی باهاشون ناراحت میشن فک میکنن خودمو میگیرمی جاری دارم خیلی ... در عوض احترام و خط قرمزای تورو نگه میدارن قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂