2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید

43 بازدید | 3 پست

من ترم اول دانشگاه با یه دختره آشنا شدم

چون فهمیدیم هم محله ای هستیم و تو یه مدرسه درس خوندیم *اون دوسال قبل من بود* خیلی زود صمیمی شدیم

بعد این خانوم از ایناس که سر هر امتحان میگه من میوفتم .. سه روز ناله میکنه من هیچی بلد نیستم بعد تا الان که ترم 5 هستیم معدل زیر 17 نداره 😐😐😐

جالبیش اینه یه بار چون 16 شده بود اعتراض زد که من 20 میشدم چرا 16 داده 😐😐😐

قطع ارتباط هم نمیتونم بکنم چون هم اجبارا کلاس مشترک زیاد داریم هم من و ایشون تو یه اکیپی هستیم که من با بقیه اعضا اکیپ واقعا مشکلی ندارم خیلی هم خوبن .. نا دیده ام سعی کردم بگیرمش ولی اینکه هر ترم داره ادامه میده رو اعصابمه

چند بار هم به شوخی گفتم تو همش میگی میوفتی ولی از همه ما بالاتری انداخته رو خنده که نه استاد الکی نمره داده من نصفشو ننوشتم

ببخشید زیاد شد 😂😂

غر زدم فقط

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدا سرت

حرص ادم رو درمیاره

فکر کن یه نفر هی فاز منفی بیاد که من پاس نمیشم و ده هم نمیگیریم و وقت نکردم بخونم

بعد هر بار بالاتر ازتو بشه

حس خنگی میکنم که میخونم ولی اندازه اون که به قول خودش نخونده نمیشم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم