2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان

143 بازدید | 13 پست

وقتی میای از ظلم به زنا حرف میزنی و واقعیت هارو میگی میشی خ*راب از طرف بعضی از مردا و بعضی از زنای زن ستیز شیماکاتوزیان من همه حرفاش رو گوش ندادم ولی چنتا پست که دیدم درست بود یسری از حرفاش من خودم راجب خیانتش شنیدم ازش بدم اومد و جای انتقاد داره این کارش از این نمیشه گذشت و قابل دفاع نیست با این حال یسری از حرفایی که زد درست بودن و جای فحش دادن نداشته و علت تنفر مردا ازش اینه که زنه بخاطر همین وقتی یچیزی میگه بررسی نمیکنن ببینم این چی داره میگه شاید درست بگه حتی اگه منطقی باشه منطق معنایی براشون نداره اون لحظه فقط چون یه زن اومده این حرف حق رو زده باهاش مشکل دارن مشکل زن بودنشه و مردایی که طرف زنا رو میگیرن جای درست و به حق به اونم میگن چیزلیس چرا؟چون از یه زن دفاع کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوسش دارم

هر زنی که ردش میکنه یک عدد کصخ ل تو سری خوره

یکی بهش هیت میداد اخرش فهمیدم چون ی دوست پسر اشغال داشت که ضد حرفای شیما بود😅هم خیانت میکرد هم گدا بود... به خانم بر خوردع بود

حرفاش درسته ولی اون حرفا اگه با سیاست اجرا بشه عالییییی میشه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

من خودم همه بهم میگن فمنیستی ولی ایشون با احترام نصف حرفاش چرت و پرته

موقع ارایش بیکار میشه مردمو اوسکول میکنه پول درمیاره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بعضی حرفاش واقعا درسته . ولی اخلاقش و طرز برخوردش عجیب غریبه . ب هرکی مخالفشه فحشای زشت میده بلاکشون میکنه خیلی بد صحبت میکنه . کافیه بگی همه حرفات درست بود این یه جمله ات غلط . تا خانواده طرفو فحش کش نکنه ول نمیکنه . 

من خودم یه تایمی طرفدارش بودم دنبال میکردم حرفاشو . از ی جایی ب بعد دیدم خیلی داره افراطی صحبت میکنه . نصحیتاشم صفر یا صد بود . ازش این حسو میگرفتم ک یا باید همه مطابق میل من باشن یا اشغال و بدرد نخورن و حذف میشن

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

من شیما کاتوزیان رو بخاطر سفر هایی ک میره چن ساله ک فالو دارم قبلشم یوتیوبش رو داشتم 

دروغ میگه ؟ بعضی وقتا بعله 

سناریو سازی میکنه ؟ بله 

بخاطر پول و شهرت بیشتره ک این حرفا رو میزنه ؟ صد درصد 

ولیی یه جاهایی واقعاً درست میگه دلیل نفرت خانوما رو ازش نمیدونم 

شما کاری نداشته باشین ک کی اون حرف رو میزنه ببینید چی میگه 

من دوسش دارمهر زنی که ردش میکنه یک عدد کصخ ل تو سری خورهیکی بهش هیت میداد اخرش فهمیدم چون ی دوست پسر ...

یعنی چی هر زنی ردش میکنه کصـخل توی سری خوره؟ این منطقه که شما داری؟

البته کسی که الگوش یه فرد بی سواد باشه همین میشه نتیجه اش

این همه مشاور میده ولی یه مدرک درست حسابی نداره

خودت فیلم عروسیش را دیدی؟از خوشحالیش داشت بال در میاورد

کاربر جدید نیستم...   :) 

یعنی چی هر زنی ردش میکنه کصـخل توی سری خوره؟ این منطقه که شما داری؟البته کسی که الگوش یه فرد بی سواد ...

باشه قانوم دکتر

من حوصله بحث ندارم لطفا ریپلای نکن🙏باتچکر

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏