2777
2789
عنوان

شیطنت ...

804 بازدید | 29 پست

پسرم 2سالو 3ماهشه 

فوق العاده باهوشه مثلا اهنگ های ماکان بند 

و 3تا شعر کودکانه حفظه با 3بار گوش دادن 

اهنگ پیشواز مادرمو حفظ کرده ... حواسش هست کجا جواب بده چجوری جواب بده چه کاری انجام بده به نفعش باشه وووو ... حرف میزنه خواسته شو میگه ولی اداب رسوم صبح و شبو میدونه 

تا بلند میشه صبح ها بلند میگه سلااااام پویان یعنی بهم سلام کنین 

معاشرتش خوبه سلام میکنه خداحافظی میکنه با بچه ها بازی میکنه اغلب ولی تکی هم بازی میکنه گاهی با وجود بچه ی دیگه ...

من خواهر برادر ندارم بچه ای هم دورمون نیس جز دختر خواهرشوهرم که 7ماه از پسرم بزرگتره شاید ماهی 2بار همو ببینن ...

مشکل من با پسرم اینه فوق العاده بد غذاس 

فوق العاده شیطونه وقتی جایی میریم همش به همه چی دست میزنه و کنجکاوه و از همه بدتر پرت میکنه همه چیو 

نمیدونم چیکار کنم شوهرمم زود عصبانی میشه 

...

بیرون میبریمش همش میخواد خلاف جهت ما حرکت کنه همش نق میزنه و چیز میز میخواد 

خیلی فکرم ناراحته بخاطر این رفتاراش علی الخصوص پرتابش ... رفتاراش با دیدن باباش شدت میگیره .... نگرانم نکنه اوتیسم باشه نمیدونم چرا فکرش ولم نمیکنه 😢 

توروخدا تجربه ای دارین کمکم کنین

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اين طبيعيه اقتضاي سنشه خوب ميشه

خیلی نگرانم ... بیشتر دعواهام با شوهرم سره پسرمه میگم چرا عصبانی میشی چرا واسش وقت نمیذاری اخه خیلی کم باهاش بازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نگرانم ... بیشتر دعواهام با شوهرم سره پسرمه میگم چرا عصبانی میشی چرا واسش وقت نمیذاری اخه خیلی ...

مثه من

واي خب بايد قبول كنيم كه ما بيشتر بايد وقت بزاريم واسشون

مردا بيچاره ها يه سر دارن هزارتا سودا

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اوتیسم نمیتونه احساسشو بروز بده ن گریه ن خنده . ینی صورتش همیشه ماته . پس پسرت اوتیسم نیس 

وای این پاش یجا بخوره میگه آآآخ وااای مامانم سوختم .. کلا سریع واکنش میده 

نه اصلا نگران نباش پرت کردن تو این سن تا 3 سال و نیمگی کاملا طبیعیه البته شما باید بهش گوشزد بکنین که کار خطرناکیه ولی اصلا غیر عادی نیست 

شیطنتشم بخاطر همون باهوشیشه 

خدا حفظش کنه ، سعی کن محدودش نکنی خیلی تا خلاقیتش شکوفا شه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
کمبود آهن بچه هارو لجباز می‌کنه و کلا تو ی سنی خیلی کنجکاون اوتیسم چیه 

خوبم غذا نمیخوره یسره با شیره خرما پسته ابمیوه سعی میکنم جبران کنم واسش ... پسته زیاد میخوره ... 9 ماهگی تست داد مشکلی نبود 

ممکنه کم خون باشه؟

وای این پاش یجا بخوره میگه آآآخ وااای مامانم سوختم .. کلا سریع واکنش میده 

خب دیگ وا این ک اوتیسم نیس اصن دیگ اسمشم نگو خیلی سخته . الان رفتاراش طبیعیه . پیشنهاد میکنم کارگاهای مادر و کودک حتما برید و یاد بگیرید رفتار صحیح دربرابر کودکتون چیه 😍

🖕hating me ,wont make you,any prettier
نه اصلا نگران نباش پرت کردن تو این سن تا 3 سال و نیمگی کاملا طبیعیه البته شما باید بهش گوشزد بکنین ک ...

همش میخواد کشف کنه همه چیو و کاملا حواسش هست در موردش حرف میزنیم میگه مامان من ؟ 

من صبورترم ولی باباش نه

با این توصیفات شما خیلی بعید به نظر میرسه که خدای نکرده اوتیسم داشته باشه حالا اگه خیلی شیطنتش زیاده میشه به بیش فعالی شک کرد که البته شایدم شما حساسی بلاخره بچه شیطنت و شلوغی داره دیگه عزیزم در ضمن خیلی حیفه سر این موضوع با همسرت دعوا کنی بلاخره آقایون به خاطر اینکه بیرون کار میکنند فشار خیلی زیادی رو تحمل میکنند نباید زیاد ازشون انتظار داشت که با بچه بازی کنند شما خودت سعی کن براش بیشتر وقت بذاری و کم تر عصبانی بشی هر چی شما عصبی باشی بچه هم بیشتر پرخاشگری میکنه

خب دیگ وا این ک اوتیسم نیس اصن دیگ اسمشم نگو خیلی سخته . الان رفتاراش طبیعیه . پیشنهاد میکنم کارگاها ...

مشاوره س ینی یا بازیه ؟