2777
2789
عنوان

شیطنت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرتاب کردن وسایل یه مرحله از رشده و کاملا طبیعیه .تو بقیه ی حرفاتونم هیچ چیز غیر عادی در مورد بچه نبود .  بهتون پیشنهاد میکتم حتما کتابای فرزند پروری بخونین تا الکی به بچه برچسب نزنین . همسرتون اگر عصبیه مشکل از خودشه و باید درمان بشه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
با این توصیفات شما خیلی بعید به نظر میرسه که خدای نکرده اوتیسم داشته باشه حالا اگه خیلی شیطنتش زیاده ...

بنظر من زیاد نیس در حد بدو بدو و پرت کردن و پریدن روی مبل اونم باباشو میبینه اینکارارو میکنه بیشتر .... ولی از بس شوهرم گفته این چرا اینکارارو میکنه منم حساس شدم ... اصلن توجه نمیکنه بهش میگیم نکن کار خودشو میکنه ولی محلش ندیم کم میکنه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
پرتاب کردن وسایل یه مرحله از رشده و کاملا طبیعیه .تو بقیه ی حرفاتونم هیچ چیز غیر عادی در مورد بچه نب ...

خیلی عصبیه ... و خودمونم باهم مشکل داریم 

حس میکنم دعواهامون پسرمو بدتر کرده

همش میخواد کشف کنه همه چیو و کاملا حواسش هست در موردش حرف میزنیم میگه مامان من ؟  من صبورترم و ...

سعی کن مطالب مختلفو در مورد تربیت و برخورد با بچه واسه همسرت بفرستی 

اینم بدون بچه هایی که تو کودکی امکانشو دارن که شیطنت کنن و انرژی شونو تخلیه کنن خیلی از ناهنجاریای رفتاری نوجوونی رو نخواهند داشت 

اصلا سرکوبش نکنین بذارین تاجایی که به خودش اسیب نمیزنه ، شیطنت کنه 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
شايد بيش فعاله!

بیش فعالی ربطی به تحرک یا به قول معروف شیطنت بچه نداره . بیش فعالی یجور اختلال مغزیه که با پرخاشگری و عدم تمرکز شدید همراهه بچه های بیش فعال معمولا اختلال یادگیری دارن . تشخیص قطعیشم فقط با روانپزشک و از روی نوار مغزیه . بچه ی استارتر هیچ کدوم از علائم بیش فعالی رو نداره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
مشاوره س ینی یا بازیه ؟

نه یه سری دوره هس ک یاد میده به مادر که هررر رفتاری رو چجوری کنترل و مدیریت کنه و عکس العمل دربرابرش نشون بده . مثلا بچه ای ک وسیله بچه دیگ رو برمیداره نباید بهش بگی دزدی کار زشتیه نکن ! باید با اصول یادش بدی .اینو برا مثال یادت میدم : 

مثلا کودکت با کودک فامیلتون دارن باهم بازی میکنن کودک شما وسیله های اون یکی رو علنی یا یواشکی برمیداره شنا باید یادش بدی ک نکنه ! ولی چجوریش مهمه . 

اول اینکه باید بدونی کودک در این سن خود محوره ینی خودش رو میدونه کل . ینی فک میکنه همه چیز و همه کس برای اونه . پس رو نقطه حساسش نباید دست بذاری و بگی اینا ک برا فلانیه دست نزن و گریه و اینا . 

مثال : میری کتار دو تا کودک میشینی میگی خب بچه ها وسایلاتونو هرکدوم بریزین تو یه سبد این یه بازیه . اونا ک زیختن اصولا بچه وسیله اون یکی رم برمیداره طبق همون قانون خود محوری ک براش عادت شده و عادیه . 

شما میری میگی خب ببینم وسیله هاتونو دونه دونه در میاری میگی به به این پاک کنه علیه این مداده علیه به به چه چه ! یهو میرسی به دفتر زهرا ک تو وسایل علیه . باید بگی عه این ک کتاب زهراااس عه اینجا چیکا میکنه پر زده اومد بعد با دست یجوری ک انگار داره پرواز میکنه میبری میذاری تو وسایل زهرا .. این کارارو با شوخی و خنده چند بار تو موقعیتای مختلف تکرار کنی بچه ازین کار دست میکشه 

🖕hating me ,wont make you,any prettier
بیش فعالی ربطی به تحرک یا به قول معروف شیطنت بچه نداره . بیش فعالی یجور اختلال مغزیه که با پرخاشگری ...

پسره من اهنگ پیشواز مادرمو هم حفظ کرده 

و تبلیغات اول فیلم های سینمایی یه اهنگ پخش میکنه اونم یه تیکه هاشو میخونه ... بهش میگم مامانی چیکار کرد اونروز سریع میگه و اداشو در میاره .

.

نه یه سری دوره هس ک یاد میده به مادر که هررر رفتاری رو چجوری کنترل و مدیریت کنه و عکس العمل دربرابرش ...

خیییییییییلی ازت ممنونم خییییییلی😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم  ولی حتما برو خیلی خیلی نکات خوبی یاد میگیری ک تو اینده بچت و اعصاب خوودتو ا ...

ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده 😍😍

ب نظرم میخواد جلب توجه کنه و کمبود آهن ممکنه داشته باشه این چیزا خیلی عادی منم بچه بودم همین بودم حتی مامان بابامو از خونه بیرون میکردم علت لجبازیم هم کمبود آهن بود غذام فقط تخم مرغ و کره بود الان برادرزادمم همینه در حدی که تا تو دستشویی میبریم جیش نمیکنه میاد بیرون جیش می‌کنه میگیم چرا میگه چون نزاشتی مثلا بازی کنم دائم هم درحال غر زدن دکتر گفت چیزای کافئین دار بهش ندین شکلات چایی قهوه...ی سری دارو دیگه هم داد ولی بچه سالمه اونم۳_۴سالشه پیش ی متخصص اطفال ببر بررسی شه برای آهن و کمبود ویتامین

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام