2777
2789

بابا چتونه همه تاپیکا شده این دختره رتبه یک تجربی🤣🤣🤣بابا نوش جونش جای کسیو مگه تنگ کرده من مثلا پدر مادر پولدار داشته باشم میگم آه آه پیف پیف ؟؟؟؟ آدم هر اپشنی داره باید ازش استفاده کنه برای موفقیت نصف اینایی که میگن فقط بخاطر پدر و مادر پولدار و سفر خارجی بود خودشون نصف اون پولو بهشون میدادن فقط خرج عیش نوش و پارتی و لباس و آرایششون و کافه رفتنشون‌ میکردن ی زره ازون پولو میدیدن گم میکردن خودشونو میگفتن درس کیلو چنده 😂😂😂 طرف هدف داشته بهش رسیده نوش جونش مبارکش اینقد تنگ نظر نباشید توروخدا با این میزان حسودی و فاز منفی انتظار دارید خوشبخت باشید؟؟؟؟ خدا رحم کنه بهتون😂😂😂 دنیا ناعادلانست درست ولی من نمیتونم صبح تا شب همینو بهونه کنم و بزنم تو سر خودم هر کس راه موفقیت متفاوتی داره حالا تا ۵۰ سالگی میخوای خانوادتو مقصر جلوه بدی خودت آسیب میبینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خودتم الان دربارش تاپیک زدیا😐🚶🏻‍♀️

دیگه ول کنین اینم رتبه یک شده مثل هزار نفری که کنکورای قبلی رتبه یک شدن 

از سال ۹۹ عضوم به دلیل حقگویی فراوان تعلیق شدم

یه جوری میگن عدالت نیست و مامانش دکتر باباش دکتر بوده معلومه اینم هوشش بالاسانگار توی ایران همهههه چ ...

هر کس داستان زندگی خودش رو داره کنکور هم پایان ماجرا و همه چیز نبست متاسفانه بعضیا خیلی دید تنگی به زندگی دارن شل کنید بابا 

اینا به پولدار بودن اون طرف حسودی نمیکنن

واسه این که باید باهاش رقابت کنن فشار میخورن

واسه اینکه اینکه بعضیا پول کتاب تست ندارن ولی باید با ایشون رقابت کنن فشار میخورن

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
هر کس داستان زندگی خودش رو داره کنکور هم پایان ماجرا و همه چیز نبست متاسفانه بعضیا خیلی دید تنگی به ...

خودشون قبول نشدن میان میگن اون پول داشته ما نداشتیم 

باباش دکتر بوده بابای ما نبوده 

مامانش دکتر بوده مامان ما نبوده 

خب نبوده که نبوده