2777
2789

بستگی داره

از دویست پنجاه قیمت داریم تا ۱۰۰میلیون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان؟

قیمت گوی موزیکال برفی رومیگم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

مگه مبله ۱۰۰میلیون باشه😐😐

عجیبه

ولی اره همچین قیمتیم داریم

تو حالت خرابه داش کم داری انگاری

دوست عزیز

حرف دهنتو بفهم 

وقتی هنوز اونقدر عقلت نمیکشه بفهمی ی سری از گوی ها اونقدر خاصن ک بشدت قیمتشون بالاست

چرا حرف میزنی عزیزم ؟ برو همون گوی مینی رو بخر

و اینکه کاش تربیتت اونقدر درست بود

ک یادمیگرفتی هرکسی عمت خالت نیست که بیای باهمچین لحنی باهاش صحبت کنی

پس ریپ نزن حوصله بحث ا امثال تو ک حد خودشون رونمیدونن ندارم

دوست عزیزحرف دهنتو بفهم وقتی هنوز اونقدر عقلت نمیکشه بفهمی ی سری از گوی ها اونقدر خاصن ک بشدت قیمتشو ...

تو بلد نیستی یه نظری رو درست حسابی بدی غلط میکنی میای نظر میدی ج نده

بعدشم من تورو نمیخورم تولیدت میکنم تو دسشویی ننتو گاییدم ج نده حرومزاده کاندومی شالکی زای

برو ننتو خونه ی مردم جمع کن ج نده دوهزاری بی خاصیت