2777
2789
عنوان

مادرم همیشه همسرم و تحقیر میکنه

248 بازدید | 15 پست

راستش پدر من کلا نیستش یعنی خیلی ساله از ما جدا شده کلا آدم سر به راهی نبود اهل خیانت و هرچی که فکر کنید بودش خب ما دو تا بچه بودیم طفلی مامانم با هزار بدبختی بزرگ کرد و همه بارو به دوش کشید الان که من ازدواج کردم چون که زندگی خودش اینطوری شد مدام با همسرم رفتار بد داره یا اینکه با لحن توهین آمیز باهاش حرف میزنه خب راستش ما باهم مشکل داریم یعنی همسرم مشکلاتی داره که من از قبل در جریان نبودم درواقع خانوادش مقصر مشکلاتش هستن اما خب توهین و تحقیر چیزی و حل نمیکنه و اینکه مدام هم بهش شک داره که آره نکنه تو زن بازی و با زنای دیگه هستی و خائنی و اینا یعنی تو روشم چندبار گفته و تهمت زده اینطوری خیلی سختمه واقعا موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نیاره سختهولی تا میتونی محبت کن جلو مادرت به شوهرتشوهرتو خرد نکن پیش مادرت از شوهرت همش خوبی بگو

آخه مشکلات اونم همه میبینن دیگه نمیشه پنهان کرد که ولی من اینطوری برخورد کردن و قبول ندارم چون اگه منم مشکلی داشتم هیچ وقت زیر بار نمیرفتم مادر همسرم کوچیک ترین حرفی به من بزنه

ای وای باهاش حرف زدی چرا اینجوری میگه؟بهش بگو اگر رفتارت درست نکنی مجبورم قطع رابطه کنمواکنش شوهرت چ ...

اونم هی تحمل میکنه گاهی از کوره در میره بحث پیش میاد منم عصبی میشم خیلی

به این فکر کن که اگه مادرشوهرت همچین رفتاری با شما داشت ، انتظار داشتی شوهرت چیکار کنه برات ؟ الان هم شما همون کار رو بکن 

باید ارتباطشون با هم کمتر بشه ، حالا که شما هنوز ازدواج نکردین ، بیشتر بیرون خونه قرار بذار همدیگه رو ببینید که کمتر با مامانت رو در رو بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اونم هی تحمل میکنه گاهی از کوره در میره بحث پیش میاد منم عصبی میشم خیلی

فک کنم شوهرت خیلی صبوره و خاطرت میخواد که بازم میاد خونه مامانت با این حرفا 

سعی کن زودتر عروسی بگیری بری

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

شاید شوهرت واقعا دختر بازه و ..... فعلا ازدواج نکن تو عقد بمون تا معلوم بشه

آخه دختر بازی که مفتی نمیشه باید خرج کنی که اون نمیتونه و اینکه شهرستان خیلی کوچیکی زندگی میکنه که مجردی هم نمیشه دوست دختر و پسر داشت از ترس حرف و حدیثا وای به حال متاهلی بعدشم خودم تست کردم کلی خبری نبوده

به این فکر کن که اگه مادرشوهرت همچین رفتاری با شما داشت ، انتظار داشتی شوهرت چیکار کنه برات ؟ الان ه ...

آخه منم کلی مامانم و سرزنش کردم فایده نداشته منم انتظار داشتم اون پشت من در بیاد که منم در میام ولی چه فایده