2777
2789

ابر نمیبینم 

بو میاد بوی بد مهر🤧🤧🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

هیچی🤣🤣🤣🤦‍♀️

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ما اخر هفته جاده اسالم  بودیم همش مه بود و بارون و ی تکه از بهشت 

انقد خنک بود ک ی جاها نیار ب پتویی یا سوئیشرت بود 

روز جمعه سمت ماسال رفتیم اونجام خوب بود  ولی ن ب قشنگی اسالم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
امسال فک کنم گرم باشه ما پارسال رفتیم شهرویور یخ زدیم کاپشن تن مون بود‌همه جا مه و ابر بود‌

وااای!!

اونوقت اون حالت ابرهارو دیدین؟

از قشنگیش استفاده کردین یا ارزش نداشت؟

ما اخر هفته جاده اسالم بودیم همش مه بود و بارون و ی تکه از بهشت انقد خنک بود ک ی جاها نیار ب پتویی ...

عاااشق اسالم هستم ولی ماسال تا حالا نرفتم دودلم برای رفتن

منم همینطور نمی‌دونم فصلش هست یا نهبه شرطی دوست دارم برم که ابرهارو ببینم

اوم‌ به همینش‌ معروفه

معمولا شهریور ماه خوبیه برا شمال

دیدی ک همیشه این ماه شلوغه همه میان

ایشالا ک خوبه میبینیم‌ ابرارو😍

وااای!!اونوقت اون حالت ابرهارو دیدین؟از قشنگیش استفاده کردین یا ارزش نداشت؟

هواشناسی رو‌چک کن حتما 

بستگی به خودتون داره من چون عاشق هوا ابری هستم کلی کیف کردم 

همه جا پر مه و زیبایی بود 😍

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️