غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 عنوان کیا دندانپزشک هستن سوال دارم 179 بازدید | 14 پست دندان ۷ بالا قبلا عصب کشی و پر شده الان موادش ریخته رفتم پیش دکتر گفت اینو بکشی بهتره ،هزینش بالا میشه برات بخای پست و روکش کنی تاثیر زیادی هم نداره کسی هست که دندان شماره ۷ و کشیده باشه ؟؟حتی گفت کسی هم دندان ۷ و ایمپلنت نمیکنه خیلی عقبه 1404/06/09 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیاتونم عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 822 دندون پزشک اینجا چیکار میکنهراجب مادرشوهر سوال داشتی بپرس یک عالمه آدم هستن ک جواب بدنولی چیزای پزشکی و بانکی و اداری و... هرگز 🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔
غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 [QUOTE=393686211]دندون پزشک اینجا چیکار میکنه راجب مادرشوهر سوال داشتی بپرس یک عالمه آدم هستن ک جواب بدن ولی چیزای ...[/QUOTEحالا شاید کسی تجربه داشته باشه این مشکل براش پیش اومده باشه
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7430 ببین من ۷ رو اتفاقا رفتم عصبکشی و پر کردم و روکششم دادم به نظرم برو هزینه کن یجای دیگه حتما روکشش بدی برای من ۱۱شد عصبکشی و روکشش ۲ماه پیش دلشاد هستم...💍
غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 ببین من ۷ رو اتفاقا رفتم عصبکشی و پر کردم و روکششم دادم به نظرم برو هزینه کن یجای دیگه حتما روکشش ب ... به من گفت اگه میخای پست و روکش کنم باید دوباره عصب کشی کنم هزینش کلا ۱۵ میلیون در میاد
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7430 به من گفت اگه میخای پست و روکش کنم باید دوباره عصب کشی کنم هزینش کلا ۱۵ میلیون در میاد ببین دروغ گفته تو مگه عصبکشی نکردی ؟پس نمیخواد ایندفعه چون دندونو معمولا یبار میکنن عصبکشی مگه دوباره عصب زنده شده برو چند جااا بعد بده درست کنن دلشاد هستم...💍
غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 ببین من ۷ رو اتفاقا رفتم عصبکشی و پر کردم و روکششم دادم به نظرم برو هزینه کن یجای دیگه حتما روکشش ب ... ولی من دلم نمیاد بکشم دندونم 😫😭
غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 ببین دروغ گفته تو مگه عصبکشی نکردی ؟پس نمیخواد ایندفعه چون دندونو معمولا یبار میکنن عصبکشی مگه دوبار ... میگه موادش ریخته بزاق دهنت رفته داخل کانال بخاطر همین باید عصب کشی بشه
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7430 میگه موادش ریخته بزاق دهنت رفته داخل کانال بخاطر همین باید عصب کشی بشه دروغه چه ربطی داره بابا دلشاد هستم...💍
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7430 نمیدونم والا تو یکاری کن برو پیش دکتر دیگه حالا منکه دکتر نیستم ولی الان ۱۵ ساله هر سال دندونامو میرم درست میکنم دلشاد هستم...💍
غاز_سفید مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 221 تو یکاری کن برو پیش دکتر دیگه حالا منکه دکتر نیستم ولی الان ۱۵ ساله هر سال دندونامو میرم درست میکنم ولی توشه ما همین یه دندونپزشک هست بخام پیش یکی دیگه برم باید برم یه شهر دیگه😒
arezoo_22 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 7980 منم دندون هفت پایینم خیلی خراب شده بود دکتر کفت داغونه باید بکشیش رفتم یه جای دیگه ولی خب یکم هزینه داشت عصب کشی و روکش کرد حیفه خواهر بکشی تا جایی میتونی نگهش دار 🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7430 ولی توشه ما همین یه دندونپزشک هست بخام پیش یکی دیگه برم باید برم یه شهر دیگه😒 اگه یه شهر نزدیکتون هس خب برو بهتره که هزینه عصبکشی رو دوباره بدی لااقل به بهانع تفریح برو اگه امکانش هسکدوم شهرید اگه خواستی جواب بده کنجکاو شدم که یه دندونپزشکه فقط دلشاد هستم...💍