2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 42 پست
من مدت زیادی ب پسرم اپتامیل دادم.بعذش عوض کردم.اپتامیل از نظر استخون بندی بهتر بود

من از نان خیلی راضی هستم فقط مشکل یبوست هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من اولی نداشتم.دومی چون الرژی شدید گرفتم و دارو میخوردم شوهرم اجازه نداد بدم وگرنه شیر اورده بودم.خد ...

امیدوارم داشته باشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با سلام مادر عزیز 🌷

داخل کانال یوتیوب من که لینکش پایین هست یک ویدیو مفصل در رابطه با یبوست نوزادان و کودکان هست پیشنهاد میکنم لطفا ملاحظه کنید:

سوال خیلی خوبی پرسیدید. انتخاب شیر خشک واقعاً دغدغه‌ی خیلی از مامان‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌ترسن بچه دچار یبوست بشه یا برند مدام توی داروخانه‌ها پیدا نشه.

🔹 نکته‌ی مهم:
اگر نوزادتون سالمه و مشکل زمینه‌ای نداره، بیشتر شیرخشک‌های موجود در بازار از نظر ارزش غذایی تفاوت اساسی ندارن، اما بعضی‌هاشون به دلیل ترکیب خاص فیبر و پروبیوتیک کمتر یبوست ایجاد می‌کنن.

✅ شیرخشک‌هایی که معمولاً یبوست کمتری میدن و بیشتر در دسترس هستن:

• نان (Nestlé NAN) → سبک‌تره، پروبیوتیک داره و معمولاً کمتر یبوست میاره.
  • بیومیل (Biomil) → از شیر خشک‌های رایج در ایران، در دسترس و معمولاً تحملش خوبه.
  • آپتامیل (Aptamil) → کیفیت بالایی داره، بعضی بچه‌ها مدفوع نرم‌تری باهاش دارن.

⚠️ دقت کنید:

• بعضی وقت‌ها یبوست بیشتر به دلیل کمبود مایعات یا روش آماده‌سازی اشتباه شیر خشک اتفاق می‌افته (مثلاً پودر زیاد ریخته بشه).
  • تغییر شیر خشک بی‌دلیل توصیه نمی‌شه، مگر اینکه پزشک صلاح بدونه.

💡 اگر با یک شیر خشک مشکل یبوست داشتید، قبل از تعویض برند، مطمئن بشید که آماده‌سازی درسته و بچه به اندازه کافی آب و مایعات می‌گیره (به‌ویژه وقتی سن بالاتر میره و غذای کمکی شروع میشه).

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال یوتیوب دکتر کودک شما (DoctorKoodakShoma) رو دنبال کنید.

🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

مرسی گلم۲ هفته یا یک‌ماه ؟🤔

۳هفته فکرکنم روقوطیش نوشته

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اره یکی از عوارضش یبوسته

اگر آپتامیل بگن هست میگیرم اگر نشد بیومیل یا گیگوز

البته من پرسیدم بهم گفتن ترکیباتشون اکثرا یکیه فرقی نداره

دقیقا دکتر پسرم بهم گفت همش نام تجاریه