2821
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 42 پست
ترکیب اون شیرخشک کجاالان کجا

اصلا بدمزه هم شدن نمیشه خورد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهوم

هفته پیش این وقتها شهر خوبان بودم یادش بخیر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هفته پیش این وقتها شهر خوبان بودم یادش بخیر

چ عالی

خوش گذشت عزیزم؟

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

چ عالیخوش گذشت عزیزم؟

خداروشکر عالی بعد یک سال اومدم 

خداروشکر عالی بعد یک سال اومدم

خداروشکر

چرا اینقد دیر

آها ب خاطر بارداری؟

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

خداروشکرچرا اینقد دیرآها ب خاطر بارداری؟

مادرم پرستار داره راحت نیستم اصلا 

باردار هم بودم

موندم چکار کنم میترسم نان رو عوض کنم شرایط یک جوری بشه گیر نیاد

مم هردوتا بچهام نان خوردن.یکیش یبوست شد یکیش نشد.وزنگیری با نان از بقیه از نظر من بهتر بود

ای آه از این زندگی...

مم هردوتا بچهام نان خوردن.یکیش یبوست شد یکیش نشد.وزنگیری با نان از بقیه از نظر من بهتر بود

به جای نان چی دادین؟ 

به جای نان چی دادین؟

کلا اولی ببلاک دادم اسهال شد نان دادم.دومی اول اپتامیل دادم اگزمای بود اپتامیل هم خودش پروتیین گاویه خیلی دیدم وزنش بالا نمیره عوض کردم سوپرامیل دادم باز خوب نبود همون نان تا اخر دادم

ای آه از این زندگی...

کلا اولی ببلاک دادم اسهال شد نان دادم.دومی اول اپتامیل دادم اگزمای بود اپتامیل هم خودش پروتیین گاویه ...

من دوست دادم آپتامیل بدم ولی میگن کمیاب شده موندم چکار کنم

الان باردارم موندم این دنیا اومد ب این کدوم بدم.سعیم اینه از شیر خودم هم بدم.میترسم شیرخشک کمیاب بشه

من متاسفانه شیر نداشتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز