2777
2789

من شنیدم سخته .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز اول میگرنم گرفت تا ظهر 

تا شبم داشتم غش و تشنج میکردم😁😂

البته من کلا بسیار کم طاقت و افت قند و فشار دارم

ولی دلی و بقیه رژیم سوئدی میگیرن راضی ان

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
دارم دستورشو اره چون تا روز ۶ ۷ نون هم حتی نداره میخام ببینم چقدر کم کردن؟

چقد میخوای کم کنی من با رژیم سیب زمینی و ماست 3کیلو کم کردم بازم بعد عید میخوام بگیرم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دارم دستورشو اره چون تا روز ۶ ۷ نون هم حتی نداره میخام ببینم چقدر کم کردن؟

با وزن بالا باشی  بیشتر کم میکنی

دلی با وزن ۱۰۰کیلو ۹کیلو کم کرد

یکی از بچه ها با وزن ۹۰ ۶ کیلو

کلا ۴تا ۶کیلو کم میکنی

یعنی سوئدی راحت تره خودتون گرفتین؟

عین همون کاناداییه تقریبا

راحتتره میگن

من افت قند و فشار دارم و میگرن

من نتونستم ولی بقیه بچه ها میگیرن

۷ کیلو

آها نه اینی که من گفتم 3تا کم میشی.اابته بستگی دارها بعضیا تا 5یا 6کیلوم کم شدن.

کالری شماری بهترین راهکاره من همه راهارو رفتم این خیلی راحت و عالیه برنامه بشقاب رو ریختم تو دوماه ...

بشقاب خیلی غرو قاطیه نفهمیدم بعدم دوست دارم برنامه منظم باشه که بدونم تکلیفمو