2777
2789
عنوان

این کار حرومه🤔

241 بازدید | 10 پست

اگه پی دی اف کتابای کمک درسی رو دانلود کنم از رو اونا بخونم  از نظر شرعی مشکل داره ؟؟؟ 

چون طبیعتا هیچ هزینه ای ندادم بخاطرش 

لطفا اگه آگاهید و اطلاع دارید جواب بدید 🤦🏻‍♀️

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

نه من همیشه همینکارو میکنم🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه حق نشر نداره و ناشر راضی نزست بله حرامهشما کتاب دست ددم بخر من خودم سال کنکورم همین کارو کردم خی ...

کتاب دست دوم نمیتونم بخرم چون چاپش قدیمیه

کسی که امسال (۱۴۰۴) کنکور داده کتاباش رو میفروشه دیگه 

بعد منی که (۱۴۰۷) کنکور دارم چجوری کتابای اونو بخونم؟

تغییر میکنن کتابای درسی

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

وقتی  خودش  رایگان  گذاشته  نه  

مثلا  توی دانشگاه   هم  کتاب  های  تکس  که   مرجع  اون  رشته  هستن  و  گرون  هم  هست   به  شکل  کاغذیش  

رایگان  سایت  های  دانسگاه   میزارن  دانشجو  ها  بخونن

یا  اساتید   فایل  رو میدن  به  بچه  ها  

برای اینکه خیالت راحت بشه با این شماره تماس بگیر «۰۹۶۴۰۰»

مرکز پاسخگویی به سوالات شرعیه . اونجا بپرس درست جواب میدن ، چیزی هم گردنت نمی مونه . اینجا هر کس نظر شخصی خودش رو ممکنه بگه و خدای نکرده مدیون بشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم