ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6052 عنوان این کار حرومه🤔 241 بازدید | 10 پست اگه پی دی اف کتابای کمک درسی رو دانلود کنم از رو اونا بخونم از نظر شرعی مشکل داره ؟؟؟ چون طبیعتا هیچ هزینه ای ندادم بخاطرش لطفا اگه آگاهید و اطلاع دارید جواب بدید 🤦🏻♀️ اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚 1404/06/09 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaatttteeeemmmmh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2328 نه من همیشه همینکارو میکنم🤣 اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
catrincardy عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 304 آره ،اکثر کتابا رو جلد میزنن که هرگونه سو استفاده پیگرد قانونی داره از نظر شرعی حرامه
abnabaaat عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 3526 هست ولی قبول شدی برو واقعا بخر اون کتابارو ک حلال باشه اهدا کن ب بقیه
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 2045 اگه حق نشر نداره و ناشر راضی نزست بله حرامهشما کتاب دست ددم بخر من خودم سال کنکورم همین کارو کردم خیلی ارزون افتاد
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6052 اگه حق نشر نداره و ناشر راضی نزست بله حرامهشما کتاب دست ددم بخر من خودم سال کنکورم همین کارو کردم خی ... کتاب دست دوم نمیتونم بخرم چون چاپش قدیمیهکسی که امسال (۱۴۰۴) کنکور داده کتاباش رو میفروشه دیگه بعد منی که (۱۴۰۷) کنکور دارم چجوری کتابای اونو بخونم؟ تغییر میکنن کتابای درسی اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚
خسته۴۶۶۸۵۴۴ عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 4948 وقتی خودش رایگان گذاشته نه مثلا توی دانشگاه هم کتاب های تکس که مرجع اون رشته هستن و گرون هم هست به شکل کاغذیش رایگان سایت های دانسگاه میزارن دانشجو ها بخوننیا اساتید فایل رو میدن به بچه ها
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 2045 حتی آزمون ها حتی فیلم های نمایش خانگی وقتی صاحبش راضی نیست و تو کانالای تلگرام کپی رایت میشه، حرامه
کیتی_شکلاتی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 5588 اگر پی دی اف کتاب و خودشون رایگان گذاشتن فکر نکنم حرام باشه ...بازم میتونی زنگ بزنی احکام بپرسی
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 13713 برای اینکه خیالت راحت بشه با این شماره تماس بگیر «۰۹۶۴۰۰»مرکز پاسخگویی به سوالات شرعیه . اونجا بپرس درست جواب میدن ، چیزی هم گردنت نمی مونه . اینجا هر کس نظر شخصی خودش رو ممکنه بگه و خدای نکرده مدیون بشی وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
meowdoleh عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6879 اگ خودشون نذاشتن حرامه مثل ویدیو های ی سری استادا و اینا با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘