2789

بخوای مثل طوطی حفظ کنی (کاری که اکثر مدرس‌ها و خودآموزها انجامش میدن) چند ماهه می‌تونی آهنگ بزنی و بخونی

مثل سبک پاپ فارسی که بچه دو ساله هم سه روزه یاد میگیره

اما اگه بخوای خفن یاد بگیری، تئوری موسیقی رو به اندازه کافی بفهمی و بتونی خودت آهنگ بسازی یکی دو ساله اوکی میشه (به شرط اینکه هر روز تمرین کنی)

و البته که هر چی بیشتر ادامه بدی روون‌تر میشه

سطح متوسط تو ذهن هر کس فرق داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای مثل طوطی حفظ کنی (کاری که اکثر مدرس‌ها و خودآموزها انجامش میدن) چند ماهه می‌تونی آهنگ بزنی و ب ...

مممنونم زیبا

خودم میخوام یادبگیرم....... یعنی کلاس و اینا نه

حالا یه سری ویدئو آموزشی واسه بیس و اینا میخوام ببینم و پیدا کردم.....

کلا چه پیشنهادی داری برام 

مممنونم زیباخودم میخوام یادبگیرم....... یعنی کلاس و اینا نهحالا یه سری ویدئو آموزشی واسه بیس و اینا ...

فدات گل

من هم خودآموزم

دوره خریدم از یوتیوبر و گیتاریست مورد علاقم

تنها کسی که تونستم ازش خوب یاد بگیرم همون بوده چون حساب شده و مدرن آموزش میده. 

ویدیوهای دیگه که تو یوتیوب بیشتر جنبه حفظ کردنی داشتن برام و جلوی خلاقیتم رو گرفته بودن... اینطوری بگم بهتره

اگه خواستی تو نت سرچ کن دوره گیتار ایمان توسلی، معرفیش هست

یه وقتا تخفیف هم می‌خوره اگه خواستی اونو بگیر

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.