2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

197 بازدید | 26 پست

خانم ها یی که دیابت بارداری دارید .

امروز قند ناشتا م100 بود 

در حالیکه شب ها چهار واحد انسولین می زنم .

یعنی دستگاهم درسته یا بهش شک کنم ؟ 

آیا واحد انسولین رو اضافه کنم ؟ 

تو رو خدا کمکم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیابت بارداری داشتم ولی با رژیم غذایی رعایت کردم البته ی جور شکنجه 

من به خدا رژیم هم رعایت می کنم .

دیروز دو ساعت پیاده روی کردم . نان فقط سنگک . برنج فقط قهوهای. سیر و پیاز و کدو هر روز . میوه کم . شیرینی جات و قند و شکر و مربا و عسل کاملا حذف .

خرما زاهدی دو تا در روز .

تازه با انسولین قند ناشتا100 

😵😵😵😵😵😵😵😵😵

من آزمایشات هفت ماهگی انجام ندادم علائم دیابت بارداری چیه

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دقیقا منم مشکل شمارو دارم. الان شب ۱۲ واحد میزنم امروز ۱۱۸ بود ناشتا . باید دکتر دوز داروتو عوض کنه ...

مال شما از کی شروع شد ؟ قبلا کنترل بود آیا ؟ از کی انسولین می زنید ؟ 

خوش به سعادت تون نزدیکه زايمانتون 

مال شما از کی شروع شد ؟ قبلا کنترل بود آیا ؟ از کی انسولین می زنید ؟  خوش به سعادت تون نزدیکه ...

من از اول قند داشتم اما نه به این شدت . مثلا ناشتام ۹۶ بود . الان یه ماهه انسولین میزنم. از ۴ واحد شروع کرده الان شب ۱۲ واحد میزنم باز فرقی نداره البته عیده و پرخوری . 

من از اول قند داشتم اما نه به این شدت . مثلا ناشتام ۹۶ بود . الان یه ماهه انسولین میزنم. از ۴ واحد ش ...

نه به خدا من غلط کنم پرخوری کنم اما درست نمی شه. خدا کنه نی نی هامون مشکلی پیدا نکنند . بریدم به خدا .

مگه دو ساعت پیاده روی کمه آخه ؟ 

نه به خدا من غلط کنم پرخوری کنم اما درست نمی شه. خدا کنه نی نی هامون مشکلی پیدا نکنند . بریدم به خدا ...

گاهی پیاده روی تاثیر نداره . رو نی نی خیلی تاثیر داره . سعی کن به دکترت بگی دوزشو برات درست میکنه نگران نباش اونقد برو دکتر تا درست شه . وقت داری . برای سلامتی بچه منم دعا کن ممنون