2777
2789
عنوان

بچه ی خودتون یا بچه به فرزندی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست

عزیزم بستگی به اون مشکل ژنتیکی داره واینکه آیا طی ۲۰-۳۰ سال آینده زنده و مستقل  خواهید بود؟

اگه به آینده طولانی نمیشه فکر کردکه حامله شدن  از نظر روان شناسان خارجی خودخواهی محض هست.

اگر مشکل خاصی نیست و فقط مشکل ژنتیکی قابل انتقال به فرزند نباشه حامله بشین و اگر مشکل قابل انتقال هست میشه ازتخمک  اهدایی ورحم اجاره ای استفاده کنید واگر نه که سرپرستی گرفتن فرزند کار خیرخواهانه ای هست اگر بتونی همه شرایط تربیت درست رو فراهم کنی واین رو باید توجه کنی که بچه خود آدم هم اگر درست تربیت نشه هم میتونه خیلی بد بشه و اگر تربیت درست باشه هم بچه پرورشگاهی هم خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بستگی به اون مشکل ژنتیکی داره واینکه آیا طی ۲۰-۳۰ سال آینده زنده و مستقل خواهید بود؟اگه به آی ...

بله کاملا موافق حرف اخرتون هستم.از نظر من بچه ی زنا زاده هم پاک و معصوم هست‌ و همه چیز بستگی ب تربیت داره‌.

بیشتر ادم های دنیا قبل از اینکه ازدواج کنن بچه دار میشن.

ولی حرف اولتو متوجه نشدم چی گفتی.

دکتر گفت دو تا ژن معیوب مسترک دارین ک باعث بیماری های جسمی یا ذهنی میشه.

ان شالله باردار میشی بچه سالم گیرت میاد گلم بسپار بخدا

مرسی عزیزم.خیلی بلاتکلیفی بده.

اگه اصلا بچه دار نمیشدم باز بهتر بود 

الان واقعا سردرگمم نمیفهمم باید چیکار کنم

دکتر هر جا ک میشناسی معرفی کن

خانم سمانه طیرانی(مشهد)

البته ایشون متخصص زنان نیستن؛دکتر طب سنتی هستن

ولی زیاااااد دیدم خانم هایی که مشکل ناباروری داشتن و بعد از مدتی مشکلشون حل شده

اگر مشهد هستی یک امتحان بکن

خانم سمانه طیرانی(مشهد)البته ایشون متخصص زنان نیستن؛دکتر طب سنتی هستنولی زیاااااد دیدم خانم هایی که ...

اخه ما مسکل باروری نداریم.

مشکلمون اینکه بچه سالم نیست و مجبور ب سقط میشم

اخه ما مسکل باروری نداریم.مشکلمون اینکه بچه سالم نیست و مجبور ب سقط میشم

عزیزم شما باید از طریق تعیین جنسیت  (pgd) با ivfبچه دار بشین که درمحیط آزمایشگاهی جنین سالم ایجادبشه و بعد در رحم شما جایگزین بشه. باید به مراکز ناباروری مثل رویان وابن سینا مراجعه کنید

• کمک به تولد فرزندی سالم: اصلی‌ترین علت استفاده از این روش برای تعیین کردن جنسیت جنین، جلوگیری از انتقال بیماری‌های ژنتیکی و ناهنجاری‌های مختلف همانند اختلالات کروموزومی، هموفیلی، دیستروفی ماهیچه، کم‌توانی ذهنی و سایر اختلالات است.
عزیزم شما باید از طریق تعیین جنسیت (pgd) با ivfبچه دار بشین که درمحیط آزمایشگاهی جنین سالم ایجادبشه ...

کسی رو میشناسید ک از این روش بچه دار شده باشه؟

دکتری ک رفتم گفت شانستون تو این روش کمتر از روش طبیعی هست