2777
2789
عنوان

بچه ی خودتون یا بچه به فرزندی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خدا رو شکر .ما دو تا ژن مشترک دردسر ساز داریم

نمیتونید از جنین اهدایی استفاده کنید؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واقعا برای اون پزشک متاسفم درسته خیلی از خانوم ها عاشق حس مادر شدن هستند ولی مادر شدن به هر قیمتی خو ...

مشکل رحم نیست .مشکل تخمک هست.البته تخمک اهدایی هم میتونیم امتحان کنیم ولی ترجیحم بچه از پرورسگاه هست

روان پزشکی ک رفتم همینو بهم گفت.

بنظر من بهترین ایده همینه فشار روانی اطرافیان برای پذیرفتن فرزند خونده و حتی فشار و سختی که بهزیستی داره هم خیلی خیلی سخته 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بنظر من بهترین ایده همینه فشار روانی اطرافیان برای پذیرفتن فرزند خونده و حتی فشار و سختی که بهزیستی ...

تا حالا جدی ب این مسیله فک نکرده بودم.فک میکنم حتما.

ب تخمک اهدایی فک کرده بودم ولی تخمک اهدایی رو دوس نداشتم

تخمک ها مشکل باروری دارند یا کیفیتشون کمه

من و شوهرم هیچ مشکلی از نظر بارداری نداریم.ولی چون ژن معیوب مشترک داریم.بچه مشکل پیدا میکنع و مجبور ب سقط میشیم

پس چیکار میکردی اگه مشکلی ک گفتم رو دوراز جون داشتی

خانم فاطمه سید خاموشی؛خانم صدیقه گوهرشادی؛خانم الهه گوهرشادی هرسه نفر بچه دار نمیشدن

و هرسه از صبح تا شب در مشاغل تعلیمی و تادیبی مشغول بودن

و خیلی هم از کارهای فرهنگی که انجام دادن راضی بودن

+سه تا از عروس های عمه هام و دخترِ دایی بابام و مادرشوهر دختر خاله م از پرورشگاه بچه آوردن

یکی از عروس های عمم به شددددت ناراضی بود

مادرشوهر دختر خاله م به قدری ناراحت بود که خودش گشت یک خانواده پیدا کرد و بچه رو واگذار کرد

داخل بچه های پرورشگاه؛حرام زاده یا مادر اعدامی و... زیاد هست

دوران بارداری فرزند خیلی مهمه و در سرشتش تاثیر میذاره

اگر با دارو درمان مشکلم حل نشد؛در برابر تقدیر خدا سکوت میکنم

من و شوهرم هیچ مشکلی از نظر بارداری نداریم.ولی چون ژن معیوب مشترک داریم.بچه مشکل پیدا میکنع و مجبور ...

خب عزیزم به نظرم این اشتباه رو انجام ندید به خودت آسیب میرسه 

اگه خواستی کامل توضیح میدم چیکار کنید