رزسفیدددد مدیر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 322 عنوان خانومایی ک اقدام برایی بچه پسر | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست سلام من ی دختر ناز دارم چون علاقه ای زیادی ب بچه ندارم دخترم بزرگ شده شوهرم ام پسر هم دوس داره دوماهه اقدام کردم اون ماه نشد ولی این ماه دیشب 15سیکلم بود اقدام کردم باز کی اقدام کنم کیت زدم دو خط نشون داد الان 16سیکلمه 1404/06/09 | 05:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4307 من بشدت اضطراب دارم همیشه صداها توو گوشم بلندتر از بقیه س واقعاً اخیرا خیلی سرما میخورم،مخصوصا پنجه ... من شبا به شدت از مچ پاهام درد احساس میکنم تا کف پاهام.انگار دارن با چکش میزنن بهش.در دوران شیردهی هم هستم.چرا اینطور شدم؟ زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17464 من بشدت اضطراب دارم همیشه صداها توو گوشم بلندتر از بقیه س واقعاً اخیرا خیلی سرما میخورم،مخصوصا پنجه ... ببین باید دوماه وقت بذاری و یه پاکسازی عمیق انجام بدی تا برام و سودا از بدنت بره. اهلش هستی,؟
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4307 اسی تو هم توکلت ب خدا باشه و بد دل نباش برا بچه آوردن.انشالله به زودی بیای خبر بارداریت رو بدی زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7879 من شبا به شدت از مچ پاهام درد احساس میکنم تا کف پاهام.انگار دارن با چکش میزنن بهش.در دوران شیردهی هم ... شیردهی کلسیم بدن رو خیلی کم می کنهممکنه از اوون باشه،شیر و سنجد بخور،خیلی خوبهالبته فکر کنم قرار بوده از کاربر زندگیییی بپرسین،اشتباه ریپ زدین
رزسفیدددد مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 322 اسی تو هم توکلت ب خدا باشه و بد دل نباش برا بچه آوردن.انشالله به زودی بیای خبر بارداریت رو بدی باشه عزیزم اره میتم میگم انشاالله هرجی برام خیره همون بشه 💓🎀
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7879 ببین باید دوماه وقت بذاری و یه پاکسازی عمیق انجام بدی تا برام و سودا از بدنت بره. اهلش هستی,؟ فکر نکنمیعنی دو ماه دارو استفاده کنم؟
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4307 شیردهی کلسیم بدن رو خیلی کم می کنهممکنه از اوون باشه،شیر و سنجد بخور،خیلی خوبهالبته فکر کنم قرار بود ... نه منظورم بود اینم ج بده.مرسی بابت پاسخ.امتحان میکنم زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
دریا676 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 932 عزیزم من قربونت برم ببخش گل من 😕 سلامت باشی عزیزم انشاءالله خدا به خواسته دلت برسونتت گلم
رزسفیدددد مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 322 من طب سنتی امحداقل دو ماه مکمل های قوی آهن دار هر دوتاتونحلوایی که سیاهدونه و فلفل سیاه دونه ، پودر ... از اونا کذشته دیگه عزیزم چون دیشب اقدام کردم نزدیک تخمکگذاری هستم ولی قرص اهن دوماهه من میخوردم بعضی وقتا منظم نه