2777
2789
عنوان

پریودشدم ساعت

117 بازدید | 10 پست

۷غروب خیلی درد دارم خیییللللیییی کسی روهم ندارم بیاد ی لقمه نون خالی ب بچه هام بده نمیتونم سرپاوایسم درازشدنمم درد دارم اینقده غرزدم سرطفلای معصومم خوابشون برد عصابم نمیکشه بخدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم پریودی که هر ماه اتفاق میفته سعی کن باهاش کنار بیای و به زندگی عادیت برسی... قرص مسکن و دمنوش بخور...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خب میخواستی بگی بچه بزرگترت زنگ بزنه غذا سفارش بده برای ۳ تاتونواقعا تو ۳ روز اول اصلا نمیشه هییییچ ...

عزیزم من تو خرج خوردوخوراک موندم غذاسفارش بدم بخدایه قطره روغن توخونه ندارم  طفلکاروهم بدبخت کردم همش دعام اینه پسرام عاقبت ب خیرباشن

حالتو درک میکنم ولی اگه خیلی درد داری شیاف دیکلوفناکم خوبه....

لعنت ب بی پولی بخدایه قرص هم ندارم توخونه مجبورم این سه روزوصبرکنم ولی تا الان این همه درد نداشتم اصن دارم میمیرم بخدا

لعنت ب بی پولی بخدایه قرص هم ندارم توخونه مجبورم این سه روزوصبرکنم ولی تا الان این همه درد نداشتم اص ...

عزیزم متاسفم بابت شرایط سختت... کاش مقداری پول از کسی قرض بگیری و صبح از همسایه قرص بگیر

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
عزیزم متاسفم بابت شرایط سختت... کاش مقداری پول از کسی قرض بگیری و صبح از همسایه قرص بگیر

کاش کسی بود وافعا خدامنوبچه هام تنهاافریده حتی خانواده خودمم رحم نکردن ب امام حسین از درد دارم میمیرم وای خدا منوبکش