2777
2789
عنوان

من یه غلطی کردم

345 بازدید | 20 پست

با یه پسره آشنا شدم و با دوستم امتحانش کردم اونم پا نداد انصافا ولی بعد با یه زرنگ بازی فهمید این دوست منه و منم گردن نگرفتم و دوستمم گفت بگو بی اجازه برداشتم آیدیشو 

خلاصه با دوستمم دعواش شد و ما باهم اخلاقمون نخوند و کات کردیم و چند روز بعد برداشت به دوستم رکوئست داد.

دوستمم به من گفت و منم رفتم به پسره گفتم اونم گردن نمیگیره میگه اصلا متوجه نشدم خب اگه میخواستم باهاش باشم همون موقع قبول میکردم راست میگه بنظرتون؟

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما اکانتم شناسایی شد بم گفت تاپیکامو اینو گزارش بزنید خواهش میکنم وقتم کمهههههه توروخدا زدین لایک کنید تا براتون صلوات بفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16531100/بنظرتون-اگه-ی-آقا-بعد-ده-سال-جدایی-از-ی-خانوم?postId=387749053

.

چرا وقتی باید پیگیر درس و مشق باشید همچنین کارایی میکنید..

چون درس ندارم تعطیلاته😐

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
گول نخور

دروغ میگه؟

خانما اکانتم شناسایی شد بم گفت تاپیکامو اینو گزارش بزنید خواهش میکنم وقتم کمهههههه توروخدا زدین لایک ...

گزارش زدم

مگه با گزارش تاپیک حذف میشه؟یوقت خودت تعلیق نشی

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

سنشون هم کم نیستا! ولی سطح فکری دهه نودی ها رو دارن

برا زندگی زنگ تفریحم لازمه 

مثلا آدم دلش میخواد ادای نسل شمارو دربیاره 😉

گزارش زدممگه با گزارش تاپیک حذف میشه؟یوقت خودت تعلیق نشی

اره اگه خود اون تاپیکو گزارش بزنی تاپیکم حذف میشه خودم تعلیق نمیشم!البته باید ۱۰ نفر گزارش بزنن تاپیکو

ممنووووون خدا خیرتون بده صلوات فرستادم برات

.