2777
2789
عنوان

خانواده

200 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من و همسرم از قبل از عید تا الآن قهریم حالا دلیل قهرمون چی بوده 

از فروردین سال گذشته شوهر خواهر شوهرم دور از جونتون سرطان گرفت آوردنش خونه ما من هم هر کاری ک تونستم کردم از پذیرایی تا هر کاری ک فکرشو بکنید خونه مادر شوهرم طبقه پایین هست ولی اونموقع نبودن بعد از چند ماه ک اومدن دیگه خواهر شوهرم اینا هم رفتن پایین ،خلاصه بگم ک ۸ ماه نفهمیدیم زندگیمون چطور گذشت ،همش دنبال کارای اینا بودیم ،تو این ۸ ماه حتی یک بار هم دخترم و نبردیم پارک چون وقت نمیشد اصلا ،ام آر آی خودم هم نرفتیم چون همون روز ک نوبت داشتم حال شوهر خواهر شوهرم بد شد بردیمش بیمارستان ... 

ی روز با خواهرشوهرمو دخترش تو ماشین بودیم که من و شوهرم سر ی موضوع الکی بحثمون شد بحث در حد دو سه جمله ، از اون به بعد دیگه خواهر شوهرم قهر کرد ...مامانش قهر کرد...اون یکی خواهرش قهر کرد 

بعد از این جریانات بعد از چند روز ما آشتی کردیم ولی اوناقهر بودن 

تا اینکه قبل از عید پدرم جراحی داشت همسرم نیومد و کلی دعوامون شد گفتم من اینهمه کار کردم اینه جوابم گفت چون با خانوادش رفت و آمد نمیکنم نمیاد

من رفت و آمد نمیکنم چون همشون بی دلیل قهر کردن و منو میبینن ج سلاممو نمیدن بزرگ و کوچیکشون، من در خونرو باز میکنم میام بیرون اونا سریع میرن تو خونشون ک منو نبینن ،دخترم حالش خیلی خیلی بد شد نیومدن ببینن نوشون زندس یا نه و خیلی اتفاقات دیگه 

و همین شد ک تا الآن با شوهرم قهریم حتی واسه سال تحویل هم شوهرم نیومد پیش من و دخترم رفت پایین

خیلی ناراحتم چکار کنم بنظرتون ؟

اینی ک تعریف کرده بودین منو یاد مادر خودم انداخت دقیقن همین اتفاف البته اونی ک سرطان داشت عموی خودم بود یه مدت طولانی تقریبا یه سال خونه ما بودن برا درمان همه مخارج هم با پدر من 

ولی مادر من خیلی صبور ه خیلی حتی به خاطر اونا من یه سال پشت کنکور موندم چون امکان درس خوندن نبود همش عیادت و‌بد حالی و....ولی همش تموم شد خداروشکر عمومم خوب شد 

پس بنظرم صبر کنید این روزا هم میگذره 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخ که هممون دلمون خونه از دست قوم شوهر 😔

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

ياااا خدا هواهر شوهرت مگه خونه نداشته اوردن اونجا ، حالا گيريم مادر شوهرت نبوده خودش مادر نداشته ؟ اينم جواب دستت درد نكنه ، والا خوبي كني يا نه من نميدونم اين قوم شوهر چقدر طلبكارن ، عزيزم انشاالله اجر كارتو از خدا بگيري و اوني هم كه عيادت يه بزرگتر و بيمار نيومده خودش ميدونه و خداي خودش

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .
ياااا خدا هواهر شوهرت مگه خونه نداشته اوردن اونجا ، حالا گيريم مادر شوهرت نبوده خودش مادر نداشته ؟ ا ...

یلدا جونم خونه خودشون و اقوام شوهرش بوشهر بودن اومدن اصفهان که دکترای بهتری داره ...دلم شکسته خیلی زیاد

اینی ک تعریف کرده بودین منو یاد مادر خودم انداخت دقیقن همین اتفاف البته اونی ک سرطان داشت عموی خودم ...

کاش خوب بشه بیاد دست زن و بچشو بگیره ببره شاید آرامش به زندگی ماهم برگرده

کاش یکی بهم کمک کنه تا حالا شده انقدر سفت و سخت با شوهرتون قهر باشید ؟حالا چکار کنم 

دوست ندارم مستقیم برم آشتی کنم 

چون واقعا بی تقصیرم

خودش هم اصلا انگار تصمیم نداره آشتی کنه 

دوستان همین الآن خبر دادن ک شوهر خواهر شوهرم فوت کرد...شوهرم هم ب من نگفت خودم از جیغ و داد پایینیا فهمیدم رفتم پایین هرکس رفت تو ی اتاق محل نزاشتن،رفتم نشستم پیش مادر شوهرم الآن دادن جمع میکنن بدن بوشهر ...شوهدم هم اصلا با من حرف نمیزنه ...نمیگه بیا یا نیا فقط کارارو میکنه ک خودش بره بنظرتون من چکار کنم؟