2821
2789
عنوان

حرف دل

155 بازدید | 21 پست

امروز خیلی سنگین بودبرام

پیج دوستم دیدم که بعدمن ازدواج کرد الان بچه داره حسودی نمیکنم خداشاهده به امام حسین قسم اتفاقا ایقدم ذوق میکنم برابچه هاکه فقط خدامیدونه

امامیگم چرااین همه خدابرام سخت میگیره توهمه چی توتمام مراحل زندگیم اذیت شدم خیلی سختی کشیدم چراخدا یه جا حداقل بهم ارامش نداد یجارو برام اسون نکرد

حداقل نمیزاشت داغ بچه بمونه رودلم

من 2 3 ماه پیش حس میکردم باردارم نمازمیخوندم گفتم خدایااگ باردارمیشم یه نشونه بدع ته ذهنم رفت به گنجشک بیاد خونمون خداشاهده سرنمازدومم بودم گنجشک اومدداخل خونمون یاحرم بودم گفتم خدایا یه نشونه اخراش ناامیدشدم یهو یه خانمع من پشت دیواربودم اصلاتو دید نبودم اومد بهم تسبیح داد امابازم هیچی ب هیچی خیلی دلم گرفته😔

..

عزیزم امیدوارم خدا زود زود زود یه نی نی خوب به شما بده ❤️💙

از اون سالم و صالح و مهربون هاش ☘️☘️☘️🥰🥰

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد

چقد نداره. آدم به امید زنده س. امیده که تورو به هدفت میرسونه. ناامید که بشی افسردگی و روزمرگی و اضافه وزن و خیلی چیزای منفی میاد سراغت. اما به فردا امید داشته باش.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

چقد درکت میکنم 🥲منم مث خودتم انشالله خدا یه نگاهی به دل ماهم بکنه

اذان میگ تسبیح دستمه حرم حضرت معصومه هم نشون میده تی وی

الهی ک بحق جواد امام رضا بحق 6ماهه خانوم رباب تاعید بیای خبربارداریت بدی الهی بحق قران 

خداشاهده اشکم دراومد 

..

اذان میگ تسبیح دستمه حرم حضرت معصومه هم نشون میده تی ویالهی ک بحق جواد امام رضا بحق 6ماهه خانوم رباب ...

آبجی بقران منم دارم اشک میریزم 😭

تاپیکتو تو پست اون خانومه که گفته بچه داری سخته خوندم از ته دلم براهردومون اشک ریختم

انشالله به حق فاطمه زهرا به زودی باردار شیم عزیزم 

برات دعا میکنم 🩷

حسبی الله 

آبجی بقران منم دارم اشک میریزم 😭تاپیکتو تو پست اون خانومه که گفته بچه داری سخته خوندم از ته دلم برا ...

بگردمت عزیزم

الهی ک توم سال بعداین موقع از شب بیداریا بخاطر نینیت خسته شی غربزنی❤

..

آبجی بقران منم دارم اشک میریزم 😭تاپیکتو تو پست اون خانومه که گفته بچه داری سخته خوندم از ته دلم برا ...

به نیتت 5تانمک پخش میکنم برا حضرت زهرا الهی بحق جنینش خدا تاسال بعد ی نینی ناز بهت بده

..

به نیتت 5تانمک پخش میکنم برا حضرت زهرا الهی بحق جنینش خدا تاسال بعد ی نینی ناز بهت بده

وای فدات بشم الهی 

ممنون عزیزم 

انشالله خدا اول به دل مهربون تو نگاه کنه بعد ما 

انشالله حاجت رواشی گل من 

واقعا تو هر فرصتی برات دعا میکنم ، حس خوبی ازت گرفتم مطمئنم حداکثر تا سه چهار ماه دیگه مامان میشی 

حسام اکثرا درست در میان 🙂🩷

حسبی الله