2777
2789
عنوان

کد ملی🤣 تورو خدا بیایید خوشمیگذره

173 بازدید | 22 پست

کیا مثل منن؟ کد ملیم هیچی روش نیست فقط و فقط ۱ سیم کارت. کیا مثل من کد ملیشون پلمپ؟🤣🤣🤣🤣بیایید شما هم تعریق کنید چه بخ نامتونه بیداریم ی کمی خوش بگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا سیم‌کارت  پنج شش تا حساب بانکی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یا ابوالفضل فقط همین؟😂😂😂

اره بزار فک کنم یا بیمه آتیه هم به نامه🤣

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یا خدااااا فقط همین یا ۹۰۰۰۰۰ تا ماشین و خونه؟😂😂

نه بابا کدملی منو همه دکترای شهر دارن،😅

خدا بد نده ایشالا دکتر بد نری

ممنون عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792