2777
2789

در هفته ۳ بار فستینگ گرفتم از ۱۰ شب تا ۲ ظهر 

قند های مصنوعی مثل کیک خامه شکلات شکر قند رو حذف کردم و از قند های طبیعی مثل قندی که درون میوه ها هست نیازم رو تامین کردم 

برنج رو یک کفگیر کردم 

نونم رو کم گردم خیلی بخوام غذا بخورم دیگه نصف نون میخورم 

و اصلاا ورزش نکردم شاید دو هفته یبار سه هفته یک بار با همسرم رفتیم نیم ساعت ۴۰ دقیقه دور پارک پیاده روی اهسته انجام دادیم هنوز رو ترازو نرفتم ۸۷ کیلو بودم قبل اینکه رژیمم رو شروع کنم فعلا خودم رو وزن نکردم اما لباس هایی که تنم نمیشد و تنگ بودن الان کاملا رو تنم میشینه من حدودا ۴ ماهه که این رژیم رو شروع کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایولللللل اسی ینی در هفته فقط ۳ روز رو نخوردی مثلا بقیه روزا شیزینی جات رو میخوردی یا نه؟

نه ۴ ماهه که نه قنو شکر شیرینی شکلات نخوردم ولی بجاش تا تونستم از میوه های شیرین هوسم رو بر طرف کردم مثل هندونه شده بود من یدونه هندونه رو تنها خوردم تا هوسم بر طرف بشه

جایگزین نون = نون جوجایگزین برنج = برنج قهوه اینیازی هم نیست که یه کفگیر بریزی، دیگ رو خالی کن توو ظ ...

به نظرم رژیم باید ار غذای سفره باشه من توی سفره نون جو برنج قهوه ای استفاده نمیکنم اما بجاش از غذای سفره میخورم بجاش به اندازه مصرف میکنم 

فداتشم شکمم داشتی؟ حس میکنی که اب شده یکم؟ یا فقط سایز کم کردی؟

واقعیتشو بخوام بگم من اصلا شکم نداشتم فقد پلو داشتم و از پشت اون جایی که خط سوتین هست گوشت هایی داشتم که وقتی لباس تنگ میپوشیدم میزد بیرون اون گوشت ها کلا اب شده و پهلوم هام هم بله اب شده 

نه ۴ ماهه که نه قنو شکر شیرینی شکلات نخوردم ولی بجاش تا تونستم از میوه های شیرین هوسم رو بر طرف کردم ...

وااای خیلی خوبهههه افرین اتفاقا میدونستید همدونه کمترین قند رو داره😉

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
به نظرم رژیم باید ار غذای سفره باشه من توی سفره نون جو برنج قهوه ای استفاده نمیکنم اما بجاش از غذای ...

در مورد نون حق با شماست، ولی چه ایرادی داره همه ی خانواده برنج قهوه ای بخورن؟ 

مث نوشابه، چه ایرادی داره نوشابه و دوغ حذف شه؟ یا از همه مهمتر، آب وسط وعده ی غذایی نخوریم.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

خیلی شیربنه کهخیار و گرمک کمتر نداره؟

چرا خیارم‌خودش پوستش انسولین داره کلا😉ولی هندونه برعکس فکر مردم قند خیلییییییییی کمی داره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️