2777
2789
عنوان

فامیل سمی😑

294 بازدید | 14 پست

هرسری منو میبینه یا حرفی میزنم میگه غصه نخور بلاخره توام ازدواج میکنی،جالبه ادعای بافرهنگیو باکلاس بودن رو دارن اونوقت مجرد بودنو بدمیدونن

هرسریم میگم من خودم نمیخوام ازدواج کنم و ازاین شرایط راضیم بازمیگ انشاالله ی شوهر خوب گیرت بیاد

خب لعنتی میخواستم ازدواج کنم الان۵تا بچه داشتم😒

گرفتارشدم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ایشالا تو هم یه همسر خوب گیرت میاد😂😌

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بگو عزیز ازدواج برای من یه اپشنه و من محتاج ازدواج کردن نیستم

هزاربار گفتم نفهمه درسته دیگ محلش نمیدم اما از درون اعصابم خورد شده

چند سالته؟؟ازاین فامیلای سمی هممون داریم بشخصه خودمنگران نباش

همسنام و حتی کوچکترا ازدواج کردن همه ام میدونن چقدر خواستگار دارم و چقدرم رد کردم این یکی شده واسم تو مخی

همسنام و حتی کوچکترا ازدواج کردن همه ام میدونن چقدر خواستگار دارم و چقدرم رد کردم این یکی شده واسم ت ...

ارع متوجه ام چی میگی

خیلی ها سطح نگرشون خیلی پایینه و موفقیت رو فقط در ازدواج میبینن

ای بابا

😂😂❤️