2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامایی خیلی عالیه که خاله منم ماما هست میدونی چه احترامی بهش میزارن؟

پارتنر شما اگر با پزشک خیانت نمیکرد با یکی دیگه خیانت میکرد چون ذاتش خراب بود

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

من 31 سالمه یه بچه دارم خیلی دوست دارم درس بخونم اونم تجربی ولی همش میترسم نرسم دو راهی گیر کردم  یه مسئله حل نشده تو ذهنم شده 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
حتما عزیزم.اگر سوالی داشتی حتما بپرس.من خواهرم امسال کنکور داد ، خداروشکر رتبه اش خوب شده.در حد توان ...

مرسی عزیزم امروز زیست وشیمی خوندم مشکلی نداشتم ریاضی خواستم بخونم هیچی نفهمیدم نمیدونم جزوه بخرم کلاس شرکت کنم چی کارکنم 

مرسی عزیزم امروز زیست وشیمی خوندم مشکلی نداشتم ریاضی خواستم بخونم هیچی نفهمیدم نمیدونم جزوه بخرم کلا ...

عزیزم ریاضی واسه صفر مطلق حتما حتما برو کلاس استاد ملاک پور.

ایشون واقعا در سطح راهنمایی تدریس میکنن بعد یواش یواش میان بالا

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

درسا مثل قبله؟منابع خریدی؟

نه بابا نظام عوض شده البته آسون تر شده اره منابع خریدم اکثرا کتاب جامع خیلی سبز امروز زیست و شیمی خوندم مشکلی نداشتم ولی ریاضی هیچی نفهمیدم باید کلاس ثبت نام کنم 

مرسی عزیزم امروز زیست وشیمی خوندم مشکلی نداشتم ریاضی خواستم بخونم هیچی نفهمیدم نمیدونم جزوه بخرم کلا ...

منابع و کتابات چیان ؟ 

دیپلم نظام قدیم داری ؟ چجوری میشه کنکور داد باید کتابهای جدید و بخونی ترمیم معدل کنی؟ عمومی ها هم هست؟

من 31 سالمه یه بچه دارم خیلی دوست دارم درس بخونم اونم تجربی ولی همش میترسم نرسم دو راهی گیر کردم یه ...

منم سن شمام.

دلم میخاد کنکور بدم ولی هیچی یادم نیست درسا.

و یه بچه ۲سال دارم.

لایک نکن خیرشو ببینی
مامایی خیلی عالیه که خاله منم ماما هست میدونی چه احترامی بهش میزارن؟پارتنر شما اگر با پزشک خیانت نمی ...

مامایی خوبه ولی عالی نیس مثل دندونپزشکی و پزشکی روحیه کمالگرام نمیپذیرتش

من 31 سالمه یه بچه دارم خیلی دوست دارم درس بخونم اونم تجربی ولی همش میترسم نرسم دو راهی گیر کردم یه ...

من ک ده سال از شما بزرگترم و آرزوم بود دوباره کنکور بدم برای پزشکی  ولی با وجود بچه و مشغله قبولی م صفر درصده و منصرف شدم دوباره 

متاهل و بسیار عاشق لطفا درخواست دوستی ندید