2777
2789
عنوان

بچه ها گناه کردم ینی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 33 پست

کاش میفهمیدین معنی گناه چیه اول

گناه یعنی ضرر رسوندن به خودت.با این یه ذره ضرری بهت نمیرسه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شراب البالو تاحالا شنیدی!🙄😂

نه والا. من فکر مکردم شراب فقط از انگور و کشمش می گیرن

این جدید بود 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ینی آب آلبالوی تاریخ گذشته مغازه ای هم الکلیه؟ من یبار خوردم اخه فقط مزه کوفت میداد و مشخص بود گندید ...

اونا مواد شیمیایی داره نمیدونم این کوفتی دو ساله تو یخچاله از سر کنجکاوی رفتم سرش

همین جوری بمون

نزار تغییرت بدن این ادمهای بد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اونا مواد شیمیایی داره نمیدونم این کوفتی دو ساله تو یخچاله از سر کنجکاوی رفتم سرش

دوسال براچی نگه داشتی خب 

وقتی اهل این چیزا نیستی

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین تولید مشروبات الکی شرایط خاصی داره نمی‌دونم اینجوری هم حساب بشه یانه بنظرم حتی  اگه نوشیدنی الکلی هم باشه  همینکه   دیگه  ازاین چیزها نخوری  واز ته قلبت توبه کنی انشالله خدا هم می‌بخشه