بچه ها سلام پسره۱۷ ماهم مریضه دکتر نبردمش شربت سفکسیم با استامینیفون بهش میدم ضرر نداره؟؟
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
کلا مصرف انواع انتی بیوتیک باید خیلی خیلی کم و درصورت تجویز پزشک باشه و دوره ش گامل بشه همینکارا رو میکنین کل نسلای اینده بشر رو به خطر میندازین چون میکروبای مقاوم به انتی بیوتیک در اینده ممکنه شیوع پیدا کنن
قبلن که مریض بود دکتر بهش داده...اونموقع۵ماهش بود..خیلی نگرانم شرایط دکتر رفتن ندارم لطفا کمکم کنید
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
شاید به نظرت سرماخوردگی چیز مهمی نیست اما خطرناکترین موضوع برای بچه هستش. من بچه بودم. سرما خوردم. نبردن دکتر. گفتن خودش خوب میشه. عفونتش خوابید رو قلبم. بزرگ شدم تعویض دریچه میترال انجام دادم