2777
2789
عنوان

پدر و مادرِ😐😑

97 بازدید | 5 پست

فرق بین منو خواهرم موج میزنه، چرا چون من به حرفشون گوش نمیدم😐

توقع دارن رشته ای که میخوان بخونم، نخونمم حمایتم نمیکنن(انگار تا الان خیلییی حمایتم کردن🙄😏) 

من هیچ علاقه ای به ورزش ندارم ولی درسم خوبه و خواهرمم تکواندو میره انقدررر اونو تشویق میکنن(حسودی نمیکنم) 

اصلا نیازی ندارم به حمایتشون لااقل تحقیرمم نکنن 

به حرفشونم زیاد اهمیت نمیدم چون تا الان داغون شدم💔

هیچ کسم ندارم که درکم کنه 🙂

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

تبعیض بین بچه هارو هیچ وقت درک نکردم خودم دوتا دارم اصلا فکر نمیکنم اینو بیشتر از اون یکی دوست داشته باشم آخه مگه میشه؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت چی دوس داری؟

ریاضی فیزیک

نظرشون برام مهم نیست و من رشته ای که میخوام میخونم، لااقل هیچیم نشدم حسرتش به دلم نمونه🙂💔

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)