sweet_and_cute مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 7794 عنوان تیپاکس 51 بازدید | 5 پست بسته ام اومده نبودیم برگشت خورده رفته مرکز پخش چجوری میتونم بگیرمش آخه شماره هم نداشتم که اطلاع بدم نیستم نگهش دارن چیکار کنم کسی تجربه داشته ؟! Sorry ...i don't care about that. 1404/06/08 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 6169 نه بابا همونجاست احتمالا صدبار تا بسته رو تحویلم بدن این پیامو میفرستن هرجا بگه ارسال با تیپاکس میگم ممنون نمیخوام اصلا چیزی بفرستید از بس مزخرفه زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...
sweet_and_cute مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 7794 نه بابا همونجاست احتمالا صدبار تا بسته رو تحویلم بدن این پیامو میفرستن هرجا بگه ارسال با تیپاکس میگم ... برای من زرتی برگشت زدن شانسو نگا Sorry ...i don't care about that.
maedeh1382 عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1188 عزیزم شرکت نفت آزمون نداره؟ تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
ehsansony عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1035 مزخرف ترین پست تیپاکساگه برگشت خورده تو اینترنت ببین نزدیک ترین شعبه به آدرس شما کدوم بعد برو از اونجا تحویل بگیر هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر
sweet_and_cute مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 7794 مزخرف ترین پست تیپاکساگه برگشت خورده تو اینترنت ببین نزدیک ترین شعبه به آدرس شما کدوم بعد برو از اون ... دیگه برگشت خورد رفت پیش فرستنده قسمت نبوده چی بگم Sorry ...i don't care about that.