2777
2789
عنوان

مهریه

158 بازدید | 21 پست

خانوما؛ من اونموقه ک عقد کردم پونزده شونزده سالم بود و این چیزا و نمیفهمیدم اصلا.مهریمو ک بابام اینا عندالاستتاعه کردن،حق طلاقم بامن نیست،هیچیم به نامم نیست.ینی کلا هیچ و پوچ.بخام طلاق بگیرم کلاهم پس معرکس.

میشه شرایط عقدنامه رو تغییر داد؟

مثلا اینکه عندالمطلبه ش کنم یا حق طلاق واسه من شه

اینم بگم ک ۵ سال پیش ازدواج کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نداره  همین ک حق طلاق و بگیرم و مهریم عندالمطلبه بشه کافیه زیادی به نفعشه حس میکنم-.-

به هر مردی بگی بیا بریم مهریمو عوض کن میگه لابد خبریه..تو زندگی چیزی گرفتی نصف نصف بزنید به نام..

و اینکه الکی برا خودت مشکل نتراش...حالا ما مهریه داریم مگر دارن که بدن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

من مهریه امو تو یه فقره چک بدون تاریخ گرفتم ....خوبه؟؟؟؟صد میلیون چکه ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
به هر مردی بگی بیا بریم مهریمو عوض کن میگه لابد خبریه..تو زندگی چیزی گرفتی نصف نصف بزنید به نام.. و ...

عاخه یبار به مشکل خوردیم و تا طلاق رفتیم

دیدم خیلی ب ضرر من میشه

همه طلاهامم فروختم بخاطر ماشین

مهریمم ک وضعش اینه

کلا آیندم رو هوا میشه

بخاطر این کنار اومدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز