2777
2789
عنوان

بوی خوش نوزاد😕

3266 بازدید | 24 پست

سلام مامانا شما چی میزنین به نی نی هاتون که بوی خوشی بگیره؟؟پسرم رفته توپنج ماه چون بالا میاره شیرکه میخوره همش بوی استفراغ میگیره😐😐😐پودربچه هم میزنم ولی زیاد خوب نیست برا یکساعت بوشو هست فقط

همون بوی استفراغشم خوبه

شوهرم عاشق بوی نوزاده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

پیش بند ببند واسش تند تند بشور پیش بندو .حالا بوی خوب نده ایرادی داره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباسی که استفراغ کرده رو عوض نمیکنی؟زیر گلوشو با دستمال مرطوب کودک پاک کن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

وا خوب لباسشو عوض کن. مردم همه عاشق بوی بدن نوزاد هستن اصلن معروفه. اونوقت تو میخوای با مواد مصنوعی خوش بو کنیش؟

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

خانمها استفراغ بوی بدی میدهد😷

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

جوووووونمممممممم خدااامنم ازاین بوهامیخوام😂 بوی عرق نی نی وقتی ازخواب پامیشه خیلی جیگره😂😂😂😂

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

عزیز دلــــم یاد نوزادی دخترم افتادم بوش بوی آرامش میده الانم که 1سال ونیمه شه بوش رو دوس دارم

اما بعضی وقتا بوی نامطبوعی میده که باید لباساشو با مایع اکتیو آبی بشوری لباساش خیلی خوشبو میشن

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...