منم مث تو بودم. میگفتم نکنه پروتیین دفع کردم ک مثبت شده!!! اصلا احتمال بارداری نمیدادم...
ولی همین هاله ینی بارداری گلم...
دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن . ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
من گریم گرف.. اصلا باورم نمیشد...میترسیدم بیبی دومو بزنم.گفتم نکنه خط نیفته... .
دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن . ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
[QUOTE=55994705]ای جان من گریم گرف.. اصلا باورم نمیشد...میترسیدم بیبی دومو بزنم.گفتم نکنه خط نیفته.. ...
من چارده روز تاخیر بودم. پرنگ تر بود