2777
2789
عنوان

چقدر دکترا پول پرستن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 84 پست
اه اه، واقعا خجالت اوره با اون همه پولی که در میارن حاضر نیستن مالیاتشو بدن

طبق امار خود دولت، بیشترین قشری که مالیات میده پزشکها هستن

حدود ۳۵ درصد مالیات میدن، در حالی که اصنافی مثل  طلافروش و ارایشگر و ... خیلی کمتر بود تعهد مالیاتیشون 

هیچکدوم هم مالیات نمیدن

مردم رو آواره میکنن ک برو پول نقد بیار

نمی‌فهمم اداره مالیات چرا اینقدر احمقه 

دهن اینا رو سرویس نمیکنه 

فقط زورش ب کارمند ها و‌کارگرها میرسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار به من گفت ۸ صبح بیاد باور کن ۸ شب نوبتم شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هیچکدوم هم مالیات نمیدنمردم رو آواره میکنن ک برو پول نقد بیارنمی‌فهمم اداره مالیات چرا اینقدر احمقه ...

فکر کن من معلم با ۱۵ تومن حقوق مالیات میدم ولی دکتر این مملکت با اون درامد مالیات نمیده! 

طبق امار خود دولت، بیشترین قشری که مالیات میده پزشکها هستنحدود ۳۵ درصد مالیات میدن، در حالی که اصناف ...

کجا مالیات میدن

پس چرا نود درصدشون کارت نمیکشن

و پول نقد میخان 

یا شماره کارت دیگه میدن میگن کارت ب کارت کن

چندروز پیش رفتم دکتر غدد ۳ ساعت نشستم تا رفتم داخل دکتر اصلا نمیزاشت من کامل سوال بپرسم اونوقت منشی اومد تو بهش گفت خانم منشی مریضارو تند تند داخل کن وقت ندارم خیلی ناراحت شدم وجدان ندارن

گناه من سادگی بود .
تو شهربازی کسی وقت نمیگیره، اینجا خبرشون مثلا وقت میدن بعدم تو کدوم صفی یک ساعت و نیم معطل می ایستن؟

تو آرایشگاه چی؟ عزیزم مشکل شما اینه که فکر میکنین پزشکا خدمتکار شمان باید همه امکانات و خدمات رو‌مفتی و در اسرع وقت براتون انجام بدن 😐

طبق امار خود دولت، بیشترین قشری که مالیات میده پزشکها هستنحدود ۳۵ درصد مالیات میدن، در حالی که اصناف ...

بیشترین مالیات برای کارمنداست😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فکر کن من معلم با ۱۵ تومن حقوق مالیات میدم ولی دکتر این مملکت با اون درامد مالیات نمیده!

نه نمیدن

حق الناس گردنشون هس

چرا همه باید مالیات بدن

جز پزشکان ک از همه پولدار ترن

چرا اداره مالیات ما خنگ هس؟؟

تو آرایشگاه چی؟ عزیزم مشکل شما اینه که فکر میکنین پزشکا خدمتکار شمان باید همه امکانات و خدمات رو‌مفت ...

هر کسی که بابت خدماتی که ارائه میکنه در اون حیطه بله دقیقا خدمتکار منه، وظیفه اش اینه بهترین خدمات با بهترین زمانبندی رو ارائه کنه چون داره از من پول میگیره. 

حالا پزشک یا ارایشگر یا هر صنف دیگه ای 

چندروز پیش رفتم دکتر غدد ۳ ساعت نشستم تا رفتم داخل دکتر اصلا نمیزاشت من کامل سوال بپرسم اونوقت منشی ...

تا میری هم داخل

هنوز حرف نزدی

داره نسخه می‌نویسه 

متنفرم از این دکترها