2777
2789
عنوان

چقد طول کشید تا رانندگی یاد بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
اگه مربیت زنه که همش به حرف زدن میره اصلا درست یاد نمیگیری.منم ۲سال پیش گرفتم مربیم نکات قبول شدن رو ...

من باید جلو دهنمو ببندم انقد زر نزنم😑

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اگه مربیت زنه که همش به حرف زدن میره اصلا درست یاد نمیگیری.منم ۲سال پیش گرفتم مربیم نکات قبول شدن رو ...

مربیت آقا بو؟ چند جلسه رفتی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی بلد نبودم تا جلسه اخر هم نه خوب دوبل میزدم نه چیزی حتی خاموش هم میکردم ولی همسرم بهم اعتماد ...

هعیی

من باید یاد بگیرم ولی افتضاحم🥲

اره میتونی چرا نتونی

نمی‌دونم چه مرگمه اصلا اعتماد به نفس ندارم

انرژی منفی به خودت نده بجای اینکه بگی نمیتونم بگو من میتونم

جدیدا این جوری شدم که اصلا اعتماد به نفس هیچ کاریو ندارم🫣

من باید جلو دهنمو ببندم انقد زر نزنم😑

اخه اینجا هم زیاد دیدم میگفتن مربیم خانم بوده و کلا خاطره تعریف میکرده و جلسه آخراینم از خواهر شوهر مربیه بدش میومده🤦‍♀️مشکل از تو نیست

باید چیا بخونم؟

همون کتابش دیگه 

نمونه سوالاشم ببین تو اینترنت

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!