2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزمبرای میکربیولوژی درجریان نیستم

۲۴ هزار منطقه ۱ و ۱۰۱ هزار کشوری استان فارس پیراهارو میارم ؟ ازاد خودگردان هرچی 

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
زاد بر اساس کشوریه

لطفا منم بگو خواهش میکنم

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
عزیزم با 28600 پرستاری ازاد و تعهمدی میشه قبول شد؟برای کسی میپرسمچون خودم نمیدونم راجبش

منطقه چند؟

عزیزم ببین پرستاری تعهدی نداره یعنی من  نشنیدم

مثلا   میدونم  بورسیه ارتش داره یا سپاه واینا

وخوب رتبه خوبی میخاد

منطقه یکتعهدی داریم اینطور که من خوندم داخل سایت ها

تعهدی دیگه نداره 

فقط روزانه و شبانه و شهریه پرداز و آزاد و ظرفیت خودگردان 

۲۴ هزار منطقه ۱ و ۱۰۱ هزار کشوری استان فارس پیراهارو میارم ؟ ازاد خودگردان هرچی

ببین   دوست من پارسال  با ۱۵هزار پرستاری خودگردان  اصفهان رو اورد که تیپ یک هستش

بنظرم  

پرستاری رو مطمئن نیستم ولی  بقیه پیرا هارو شانس داری مثل هوشبری