2789
عنوان

ضریب شاغلین

746 بازدید | 34 پست

امروزم یه ویدیو دیده بودم. که به ضریب شاغلین اعتراض شده بود، حالا ضریب شاغلین چیه؟ یعنی هر فردی بسته به سوابقش ضریب می گیره و نمره ی کلش در اون ضریب، ضرب میشه. و بخاطرهمین اونایی که سابقه دار بودند شانس خیلی بیشتری برای قبولی داشتند و شانس بی سابقه ها خیلی کمتر میشه و طبیعیه به این موضوع اعتراض بشه. بعد معترضین، تجمع کرده بودن آموزش و پرورش که شایسته سالاری باید باشه و نباید نخبه ها دلسرد بشن. داشتم با خودم فکر میکردم خوب منطقا اونیکه قبل از آزمون استخدامی، سابقه ی معلمی داشته، نسبت به اونیکه هیچ سابقه ای نداره، فرد شایسته تری هستش. درسته این ضریب باعث شده شانس اونیکه سابقه نداره، خیلی کم بشه و این موضوع ظلم به اونی هستش که هیچ سابقه ای نداره ولی چه جوری کسی که سابقه ی کلاس داری نداره میگه من از اونیکه سابقه داره، شایسته ترم؟ من خودم اولین سال تدریسم بود، به جرئت میتونم بگم سابقه و تجربه در موفقیت معلم خیلی مهمه. در مجموع من مخالف ضریب شاغلین هستم ولی نمی فهمم چرا در کشور ما اگه یکی یه امتیازی رو نداشته باشه و به هدفش نرسه، میگه من نابغم و اونیکه امتیاز داره رو میگه بی سواد هستش و شایستگی نداره.همیشه همینجوری بوده تو کشور ما، مثلا بچه های بازیگرا که به واسطه ی پدر و مادرشون، راحت تونستن به بازیگری برسن، هرچقدر هم خوب بازی کنن، ولی به خاطر اون امتیازی که به نسبت افراد عادی داشتن باعث میشه بهشون بگن بی استعداد. اون افرادی که امروز رفتن اعتراض کردن سر ضریب شاغلین خیلی راحت میتونن بگن با این کار، عملا مایی که سابقه نداریم، نمی تونیم قبول شیم و ما هم حق داریم شغل داشته باشیم و از یه جایی شروع کنیم. نه اینکه بیان یه گروه دیگه رو کامل تخریب کنن. و حرف از شایسته سالاری بزنن. و خودشون رو نخبه بدونن و اونارو بی استعداد. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

امروز یه ویدیو دیده بودم. چون جملات قبلش رو حذف کردم، یادم رفت امروزم رو بکنم امروز

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب چون شما از وضعیت خبر ندارین این حرف رو میزنین!

اولا که اگر اولویت مهم بود از ابتدا باید ازمون رو مختص یه گروه خاص میذاشتن و ظرفیت رو برای ثبت نام کم میکردن

دوما میزان امتیاز واقعا نمیخوند و بی حساب و کتاب بود

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

من ضریب شاغلین رو درک می کنم   ولی امتیاز تاهل و بچه برام قابل هضم نیست 

قبول کسی که تجربه داره حق داریم بهش امتیاز بدیم ولی تاهل و تعداد بچه چه ربطی به معلم شدن داره آخه؟؟؟؟خب شاید قسمت یکی مجرد موندنه یعنی چی که باید حقش ضایع بشه 

منم معلمم ولی مخالف نظرتم

سابقه دار بودن صرفا به معنی شایستگی نیست،مخصوصا غیرانتفاهی که اکثرا با اشنا بازی میرن!

کسیم که قبول شه مرحله اول تو مرحله ارزیابی که تدریس میکنه اونجا شایستگیش مشخص میشه

من خیلی معلم سال اولی بدون سابقه دیدم توتدریس عالین ،کسیم که تدریسش بد باشه همون روز ارزیابی مشخص میشه و رد!

ناحق ترین چیزی که تو آپ امسال بود ضریب تدریس بود

بعضی نهضتی ها هم خودم دیدم فقط شناسنامه جمع میکنن سر کلاس نمیرن 

یا مربی پیش دبستانی دیدم خودش گفت بهش پیشنهاد دادن بره غیرانتفاعی دبستانی ها رو درس بده بلد نبوده نرفته بعد غر میزد چرا استخدامش نمیکنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خوب چون شما از وضعیت خبر ندارین این حرف رو میزنین!اولا که اگر اولویت مهم بود از ابتدا باید ازمون رو ...

تو متن گفتم مخالف این قانونم، از وضعیت هم خبر دارم. اصلا حرف من یه چیز دیگس

آزمون علمی باید بدون هیچ سهمیه ای باشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این امتیاز زیادی نیست با چنتا تست جبران میشه

۱ نمره هم خیلی مهمه خیلی ها با چند صدم کمتر رد شدن

من ضریب شاغلین رو درک می کنم ولی امتیاز تاهل و بچه برام قابل هضم نیست قبول کسی که تجربه داره حق دا ...

به قول خودشون دارن الویت بندی می کنن، مثلا گفتن اونیکه متاهله و بچه داره، بیشتر به پول احتیاج داره😂 من خودم مجردم که قبول شدم ولی در تکمیل ظرفیت. می فهمم واقعا این چیزارو. 

این امتیاز زیادی نیست با چنتا تست جبران میشه

نه عزیزم این آزمون رقابت سر صدم نمره است من سال ۱۴۰۲ با رقیبم دو نمره اختلاف داشتم و اون هشت نمره امتیاز همسر داشت در حالی که اگه همچین امتیازی نبود من حقم ضایع نمیشد

امتیاز خیلی زیادی بود که زیاد عاقلانه و حساب شده به نظر نمیاد نه فقط این امتیاز کل امتیازاتی که گذاشتن مثلا آزمون کلش 700 امتیاز بود بودند کسانی که تمام ضرایب و امتیازات شامل شون شده بود و نمره ای بالذتر از 700 داشتن

۰۰0۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ 

به قول خودشون دارن الویت بندی می کنن، مثلا گفتن اونیکه متاهله و بچه داره، بیشتر به پول احتیاج داره😂 ...

منم مجردم و تکمیل ظرفیت قبول شدم تو پودمان تنها مجرد بین دخترها و پسرها من بودم حداقل خوشحالم بدون اینکه حق کسیو ضایع کنم قبول شدم