2777
2789
عنوان

فاز یانگوم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
وای دستت درد نکنننه😍🤣

بادمجون و کدو رو با روغن کم تفت بده بذار کنار

پیاز رو تفت بده سرخ شد یکم گوشت چرخ کرده داشتی بزن و نداشتی نزن و یکم هم رب گوجه بزن و گوجه رو نگینی کن اضافه کن و همچنین فلفل دلمه رو هم خرد کن اضافه کن و یکم سیر خرد کن بریز و نمک و ادویه و زردچوبه و پودر سیر و پودر آویشن هم بزن و اگه گردو چرخ شده هم داری یه مقدار بریز و بعد بادمجون و کدو رو بچین روش دو لیوان آب بریز درشو نیمه باز بذار تا در حد نیم لیوان تهش آب بمونه بعد خاموش کن با نون یا برنج نوش جان کن اگه بادمجانش تلخ نباشه محشر میشه یانگوم جون😁

این کاملتر هست شاید بعدا به درد کسی هم خورد

✒️متاهل

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیارو نمک بزن بخور بقیه رو سرخ کن جدا جدا بعد احر بریز روهم به نصف قاشق اب بریز رقیق شه بریز روش باهم یه حرارت ببینن با لواشک بزن بر بدن 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم