2777
2789
عنوان

رنگ مو

169 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من موهام فر و بخاطر جنس موهام هر رنگی میزارم یا زرد میشه یا قرمز . دوست دارم موهام فندقی تیره باشه . یا مثلا دودی تیره . ولی متاسفانه هر رنگی میزارم زردی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا،من آرایشگاه میرفتم هر رنگی میخواستم آخرش زرد درمیومد، خودم دس به کار شدم، چند بار ری...دم رو موهام😰😰😰 از جمله زرد، نارنجی... خلاصه الان بلدم 

اگه میخوای موهات به زردی نزنه یا به قرمزی، واریاسیون سبز و نقره ایی اندازه یه نخود بزن تو رنگت، از اکسیدان ضد قرمزی استفاده کن

الان خودم راحت زیتونی رو درمیارم، با اینکه آرایشگاه خیر سرش زرد درآورد

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

نه والا،من آرایشگاه میرفتم هر رنگی میخواستم آخرش زرد درمیومد، خودم دس به کار شدم، چند بار ری...دم رو ...

واقعا؟ چه خوب . اره بخدا ارایشگر ها اکثرا با دکلره یه رنگ‌ رو خوب در میارن . 

از یه طرف هم مامانم میگه موهات داغون میشه رنگ نکن . موهام مشکیه و سفیدی ندارم 

باید تو رنگت واریاسون دودی بزنی که یا سبز بزنی که زرد و قرمز نگیر ...بعد بهتره رنگی بگیری که تمش اصلا قرمز نباشه ....

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
واقعا؟ چه خوب . اره بخدا ارایشگر ها اکثرا با دکلره یه رنگ‌ رو خوب در میارن .  از یه طرف هم مام ...

آره ، خواهرم کلی هزینه ارایشگر کرد پوست سرش انقد سوخته بود، تاول زده بود بنده خدا

تا موها سبز منو دید اینجوری😵😵😵😵  

البته خودمم تعجب کردم، البته موهای قبلیم قهوه ایی بود تا نصفه، نصف بعدیش سیاه، الان یکم زیتونیش رو سرم تیره و روشنِ

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

آره ، خواهرم کلی هزینه ارایشگر کرد پوست سرش انقد سوخته بود، تاول زده بود بنده خدا تا موها سبز منو د ...

اره . منم یبار دکلره کردم هلاک شدم هم موهام هم پوست سرم داغون شد . خیلی خوبه یاد گرفتی تو خونه رنگ بزاری . هزینه خیلی کمتر میشه 

با اجازه ازاستارتر ی سوال داشتم 

کسی تا حالا دارچین با اکسیدان برای رنگ مو استفاده کرده بعد چه رنگی میشه من فقط شنیدم خوشرنگ حالا هنوز مطمئن نیستم 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
با اجازه ازاستارتر ی سوال داشتم  کسی تا حالا دارچین با اکسیدان برای رنگ مو استفاده کرده بعد چه ...

خواهش عزیزم

من یکی از دوستام قهوه و یه چیزایی رو قاطی میکنه خیلی خوشرنگ میشه 

خواهش عزیزم من یکی از دوستام قهوه و یه چیزایی رو قاطی میکنه خیلی خوشرنگ میشه 

من موهام مشکی به همین سادگیا رنگ نمیگیره متاسفانه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖