atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 عنوان با رتبه 167 بازدید | 14 پست ۱۹هزار میشه چیزی قبول شد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/06/08 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 منطقه چند ۳ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 آزاد بعضی پیراها انسانی و دولتی چی مگه تو تجربی ۱۶هزار پزشکی تعهدی قبول نمیشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
yayaya عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 4528 انسانی و دولتی چی مگه تو تجربی ۱۶هزار پزشکی تعهدی قبول نمیشه نمیدونم فکر نکنم
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 نمیدونم فکر نکنم نه دیگه این خودشون گفتن گل او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10362 منطقه چند میشه تاپیک من هم راهنمایی کنی با رتبه ام چیزی میارم یا نه گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 ازاد میاری پیرا پزشکی انسانیم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 میشه تاپیک من هم راهنمایی کنی با رتبه ام چیزی میارم یا نه خودمم دور و بر تو هستم نمیدونم ای کاش کسی بگه یکی میگفت تمام رشته های تیپ دو و سه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10362 خودمم دور و بر تو هستم نمیدونم ای کاش کسی بگه یکی میگفت تمام رشته های تیپ دو و سه اره خودم هم همین نظر رو دارم چت جی پی تی پرسیدم گفت رشته و دانشگاه های تیپ ۲.۳ ولی میخوام مطمعن بشم گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 اره خودم هم همین نظر رو دارم چت جی پی تی پرسیدم گفت رشته و دانشگاه های تیپ ۲.۳ ولی میخوام مطمعن بش ... امیدوارم قبول سیم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 اره خودم هم همین نظر رو دارم چت جی پی تی پرسیدم گفت رشته و دانشگاه های تیپ ۲.۳ ولی میخوام مطمعن بش ... میتونی برا منم بزنی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10362 میتونی برا منم بزنی تاپیک زدم برای خودم پرسیدم گفتن پیام نور میاری 😐😂 والا بنظرم برو پیش مشاور انتخاب رشته کن اینجا هر کی یه چیزی میگه اعتماد نکن گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔