[QUOTE=393701879]براتون کپی کردم سلام عزیزم من سه چهارماهه بخاطر اسباب کشی توپریودم اختلال بوجود اومد اگ ...[/QUOT چند راهکار دیگه هم میتونم بهت بگم که ممکنه مفید باشن:
1. **فرمهای هورمونی غیر از قرص:** ممکنه پزشک استفاده از روشهای هورمونی دیگهای مثل پچ (لکه) یا حلقههای واژینال رو پیشنهاد کنه که مصرفشون راحتتر از قرص باشه.
2. **رژیم غذایی خاص:** بعضی از مکملهای طبیعی مثل اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین D یا مکملهای خاص میتونند به تنظیم پریود کمک کنن. ولی حتماً باید زیر نظر پزشک استفاده بشن.
3. **تنظیم خواب:** داشتن خواب کافی و منظم میتونه به کنترل هورمونها کمک کنه. تلاش کن خواب به اندازه و با کیفیت داشته باشی.
4. **نظارت بر چرخه قاعدگی:** با دقت به چرخهات توجه کن و هر تغییری رو ثبت کن. این اطلاعات میتونه به پزشک در تشخیص بهتر کمک کنه.
5. **ویتامینها و مواد معدنی:** مصرف ویتامینها و مواد معدنی مناسب مانند آهن و کلسیم به سلامت کلی و کنترل پریود کمک میکنه.
اینها تنها برخی از راهکارها هستن، و مهمه که بهترین گزینه رو با مشاوره پزشک پیدا کنی. امیدوارم این نکات برات مفید باشن! اگر سوال دیگهای داری، من در خدمتم.