2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعیت تولد زودرس می‌تواند به چند دلیل اتفاق بیفتد، از جمله مشکلات بهداشتی مادر، وجود عفونت، یا حتی ع ...

شماره نظام پزشکی رو بگید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متوجه نگرانی شما هستم، و خیلی سخته که در این شرایط احساس کنید. بخیه‌های داخلی معمولاً به طور طبیعی ب ...

چرا جواب من رو ندادین ... 😔

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

سوال شما چی بود عزیزم

براتون کپی کردم 

سلام عزیزم من سه چهارماهه بخاطر اسباب کشی توپریودم اختلال بوجود اومد اگر قرص ال دی نخورم مدام پریود میشم . راهکارش چی هست خستم از قرص خوردن 

اگر نخورم هم باز پریود میشم

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

براتون کپی کردم سلام عزیزم من سه چهارماهه بخاطر اسباب کشی توپریودم اختلال بوجود اومد اگر قرص ال دی ن ...

ببین عزیزم، برای جلوگیری از پریودهای نامنظم و مشکلاتی که با قرص‌ها داری، چند راهکار عمومی وجود داره که ممکنه به کمک‌ات بیاد:

1. **مشورت با پزشک:** این مهم‌ترین قدمه. پزشک می‌تونه بررسی کنه تا ببینه چه عواملی باعث این مشکلات شده و راهکارهای دیگه‌ای مثل روش‌های هورمونی، آی‌یو‌دی یا... رو پیشنهاد بده.

2. **رژیم غذایی متعادل:** مصرف میوه‌ها، سبزیجات و مواد مغذی می‌تونه به تنظیم هورمون‌ها کمک کنه. آب‌گیری مناسب هم خیلی مهمه.

3. **مدیریت استرس:** استرس می‌تونه تأثیر زیادی روی پریودها داشته باشه. تمرینات یوگا یا مدیتیشن می‌تونه مفید باشه.

4. **فعالیت بدنی منظم:** ورزش کردن به تعدیل هورمون‌ها و بهبود سلامت کلی بدن کمک می‌کنه.

به هر حال، بهترین کار مشورت با پزشک متخصص تا بتونه بر اساس وضعیت خاص تو، راهکارهای بهتری پیشنهاد بده. امیدوارم زودتر به حالت عادی برگردی! اگر سوال دیگه‌ای داری، در خدمتت هستم.

[QUOTE=393701879]براتون کپی کردم  سلام عزیزم من سه چهارماهه بخاطر اسباب کشی توپریودم اختلال بوجود اومد اگ ...[/QUOT چند راهکار دیگه هم می‌تونم بهت بگم که ممکنه مفید باشن:

1. **فرم‌های هورمونی غیر از قرص:** ممکنه پزشک استفاده از روش‌های هورمونی دیگه‌ای مثل پچ (لکه) یا حلقه‌های واژینال رو پیشنهاد کنه که مصرفشون راحت‌تر از قرص باشه.

2. **رژیم غذایی خاص:** بعضی از مکمل‌های طبیعی مثل اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین D یا مکمل‌های خاص می‌تونند به تنظیم پریود کمک کنن. ولی حتماً باید زیر نظر پزشک استفاده بشن.

3. **تنظیم خواب:** داشتن خواب کافی و منظم می‌تونه به کنترل هورمون‌ها کمک کنه. تلاش کن خواب به اندازه و با کیفیت داشته باشی.

4. **نظارت بر چرخه قاعدگی:** با دقت به چرخه‌ات توجه کن و هر تغییری رو ثبت کن. این اطلاعات می‌تونه به پزشک در تشخیص بهتر کمک کنه.

5. **ویتامین‌ها و مواد معدنی:** مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی مناسب مانند آهن و کلسیم به سلامت کلی و کنترل پریود کمک می‌کنه.

این‌ها تنها برخی از راهکارها هستن، و مهمه که بهترین گزینه رو با مشاوره پزشک پیدا کنی. امیدوارم این نکات برات مفید باشن! اگر سوال دیگه‌ای داری، من در خدمتم.