2777
2789
عنوان

اگر دوست صمیمیتون

168 بازدید | 29 پست

اگر ببینید دوست صمیمیتون یک پست تو اینستا رو لایک کرده که توهین به قومیتتون هست 

آیا واکنشی نشون میدین؟؟؟

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اره سرد میشن باهاش

منم سرد شدم باهاش یکبار زنگ زد جواب ندادم

بار بعد دخترم گفت مامانم خوابه

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞

خیر 

ولی رابطم و کم یا قطع میکنم 

نه بخاطر لایک 

بخاطر از توهین خوشش اومده 

با این مدل افراد معاشرت کردن اشتباه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ن دنبال دردسرم مگه

چه دردسری مگه

واکنش تند ک نه ب هرحال سرد شدن و کات بی سر وصدا هم یک واکنشه

چه دردسری مگهواکنش تند ک نه ب هرحال سرد شدن و کات بی سر وصدا هم یک واکنشه

به خاطر یه لایک کردک کات کنی ؟ دوستی ای که سر همچین چیز چرتی بخواد بهم بریزه همون بهتر که زودتر کات بشه

[اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زنستیز، حیوانآزار یا بیادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

خیر ولی رابطم و کم یا قطع میکنم نه بخاطر لایک بخاطر از توهین خوشش اومده با این مدل افراد معاشرت کردن ...

افرین دقیقا 

من میگم کسی ک توهین قومیتی دوست داره مخصوصا قومیت من رو پس ادم قابل اعتمادی برام نیست 

ته دلش منو دوست نداره