2777
2789
عنوان

تو این بی پولی ازم میوه ام دزدیدن هعیی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 37 پست

فک کن یه ماست میزاری رو میز فروشنده بعد میری یه کره ام برمیداری میای میبینی ماست نیس خب ب تو چه تو که از مغازه بیرون نبردی معمولا واسه جنسی ک از مغازه بیرون میبری و مصرف میکنی پول میدی دیگه 

چه ربطی داره تهمت نزن حق الناس درسته گردنشه ولی شاید پولش صندق صدقه ای جایی بندازه،الان۶۰تومن اینقد ...

برا خیلیا خیلیم ..درسته نفرین درست نیست بسپاره بخدا یااشتباه برداشته یاازقصد ولی بازم ارزشی نداره برای نفرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میوه ها رو با کاهو یه جا حساب نکردی؟؟ب میوه فروش میگفتی وقتی روی میز میزی نبوده و چیزی از مغازه ...

اونارو رو دستگاه داشت حساب میکرد من اونطرف تر رفتم کاهو بردارم    هم زمان اون خانمم رفت خریداشو حساب کنه   خریدا منم رومیز بود

خیلی اوضاع بدیه بخدا تا حالا تو عمرم اینجوری بی پول نبودیم اینم خواهرم داشت میومد خونم خریدم ...

چندشب پیش من ومادرم وخواهرم رفتیم نونوایی ،کلی نون خریدیم وهمه روباپلاستیک بسته بندی کردیم آوردیم توی صندوق ماشین گذاشتیم پشت سرمون مامانم اومدبایه پلاستیک بزرگ ازنون😅منوخواهرم‌ دیدیم اصلاشبیه بسته های مانیست بردیم دم نونوایی دادیم به صاحبش کلی معذرت خواستیم که اشتباه شده ..شایداونم اشتباه برده بیچاره