2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منطقه اینه🤣

خدا بگم چیکارت نکنه، دویست هزار خوندم😂😂به لحظه سنگ کوب کردم اینور

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

میارم یانه

از نظر من با دوهزار میاری حتما روانشناسی و مشاوره رو، از مدیریت مالی خبر ندارم، رتبه ی خوبیه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

از نظر من با دوهزار میاری حتما روانشناسی و مشاوره رو، از مدیریت مالی خبر ندارم، رتبه ی خوبیه

یزدو کاشانو که میدونم میارم ولی اصفهان فکر نکنم مشاوره و روانشناسی بیارم درستع؟💔

یزدو کاشانو که میدونم میارم ولی اصفهان فکر نکنم مشاوره و روانشناسی بیارم درستع؟💔

ببین شانست کمه فکر کنم، توی انسانی واقعا سخته، من خودمم دلم میخواد اصفهان با شیراز رو بزنم برای روانشناسی ولی منم شانسم کمه، البته من تجربیم ، برای همین نمیدونم دقیقا چی به چی میشه برات ولی واقعیت اینه با رتبه ی تو شانسش رو داری، دیگه بخت و اقباله، همه ی کدهارو باید پر کنیم