idnya مدیر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 960 عنوان بی بی چک منفی | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست سلام روزتون بخیرخانما ده روزه پریودم عقب افتاده، تاحالا هم سابقه نداشته که نامنظم باشه. گاهی هم رابطه محافظت نشده داشتیم.دو بار بی بی چک زدم منفی بوده علائم پریودی هم اصلا ندارمبه نظرتون چیکار کنم؟؟ همچنان منتظر بمونم؟ 😢 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷 1404/06/08 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mixx عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 2126 اگر ماه اولیه که رابطه محافظت نشده داشتین اینجوری شدین طبیعیه چون بعضیا تو اقدام پریودا شون عقب جلو میشه برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،
ماهییی14 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3641 راستش خیلیم به این بی بی چکا اعتباری نیست همسایمون ۳ ماهه بود و همچنان بی بی چک منفی میزد بنظرم آزمایش بده کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4062 شایدهورمونات بهم ریخته خودم تست زدم منفی بودرفتم ازمایش مشکوک بودفرداش دوباره ازمایش تکرارکردن جوابش مثبت شدامیدوارم هرچی دلت میخوادهرچی به صلاحته برات رقم بخوره تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
idnya مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 960 اگر ماه اولیه که رابطه محافظت نشده داشتین اینجوری شدین طبیعیه چون بعضیا تو اقدام پریودا شون عقب جلو ... جدی ؟ 🤦🏻♀️ ممنون گلم 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷
idnya مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 960 راستش خیلیم به این بی بی چکا اعتباری نیست همسایمون ۳ ماهه بود و همچنان بی بی چک منفی میزد بنظرم آزما ... وویی فکرشم میترسونتم😢 باشه عزیزم مرسی 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷
idnya مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 960 شایدهورمونات بهم ریخته خودم تست زدم منفی بودرفتم ازمایش مشکوک بودفرداش دوباره ازمایش تکرارکردن جوابش ... ای بابا چقدر دردسر داریم ما با این هورموناممنون گلم 🪷🌱بالاخرهجورمیشهجورچینروزگاربرات🌱🪷
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4062 ای بابا چقدر دردسر داریم ما با این هورموناممنون گلم خواهش میکنم عزیزم تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....