ece مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 3063 عنوان برم 🙃نرم😐 138 بازدید | 4 پست من با رتبم فک کنم پیراپزشکی هارو قبول میشم حالا موندم انتخاب رشته کنم یا بازم کنکور بدم 1404/06/08 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 مطمئنی سال بعد همیناهم میاری؟دختر خاله منم اینکارو کرد بعدیش اوناییم که اورده بود دیگه نیاورد بیچاره کنکوردومش شد سختترین کنکور چندسال اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mlik29 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1123 با این اوضاع مملکت هیچی ثابت نیست و ممکنه بدتر بشه به نظرم انتخاب رشته کن و یکسال از عمرت رو بیهوده هدر نده
lshaghayegh عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1835 اگه سال اول بودی و رشته های ک میخواستی رو نیاوردی یه سال تلاش کنی خوبه البته باید ببینی توانشو داری یا نه اگر سال اولت نیست انتخاب رشته کن برو نمون به هیچ عنوان